Visa utbildning.se som: Mobil

Missa inte Upskill & Reskill den 25 januari 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event! Anmäl dig idag 

ESA Instruerad person - 100% online

Elerno Utbildning
Kort om utbildningen
Egen takt
1 995 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Börja idag! - Distans
Onlineutbildning
   
Distans
ESA utbildning

Kursbeskrivning

Målet med ESA utbildning Instruerad Person är att deltagaren tydligare ska förstå Elsäkerhetsanvisningar för att säkert kunna utföra arbetsuppgifter som inte innehåller elektricitet i miljöer där elektrisk fara kan uppstå och förebygga el-olycksfall.

Vill du veta mer om utbildningen?

Mer information finns på vår hemsida: Elerno.se - där kan du prova på direkt utan kostnad! Alternativt ring oss direkt på 031-39 09 409 eller gör en intresseanmälan nedan så kontaktar vi Er och berättar mer!

Målgrupp

ESA Instruerad Person är för alla som ska utföra någon form av arbete som inte innehåller elektricitet på eller i anslutning till elanläggning och där det finns risk för elektrisk fara. T.ex målning i driftrum, gräsklippning, montering av stängsel eller dylikt.

Kursinnehåll

Kursen fokuserar framförallt på:

  • Riskhantering
  • Elfaran
  • Planering och utförande av arbete
  • Säker kommunikation

Tid & plats

Genomförs i egen takt - 100% online.

Utbilda dig helt i din egna takt när du vill på dygnet. Du får tillgång till utbildningen samma dag som du bokar och kan börja när du vill. Pausa, anteckna, repetera, logga ut och in hur du vill när det passar dig bäst. Inga tider att anpassa sig efter.

Hur går det till?

Utbildningen skickas till angiven e-postadress med en enda personlig länk för att logga in. Allt är onlinebaserat och finns tillgängligt i 12 månader för repetition, även efter att kursen är avslutad. Ingen extra litteratur behöver köpas till eftersom allt kursmaterial är onlinebaserat.

Examen, diplom m.m.

Efter avslutad utbildning erhålles automatiskt ett personligt kursintyg till dig som deltagare.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om ESA Instruerad person - 100% online, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Elerno Utbildning

Om Elerno

Elerno är ett utbildningsföretag som erbjuder konkurrenskraftiga och kompetenshöjande utbildningar, både 100% digitalt/online och företagsanpassat på plats hos kunden. Tillsammans med våra pedagogiska utbildare som besitter upp till 20 års erfarenhet från diverse branscher är våra specialområden chef & ledarskap,...


Läs mer om Elerno Utbildning och visa alla utbildningar.
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera ESA Instruerad person - 100% online!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 75 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen ESA Instruerad person - 100% online från Elerno Utbildning, fyll i dina uppgifter: