Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Recensioner av Ekerö utbildning

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner.

Henrik
(5)
Lagom tid att reflektera tillsammans så att materialet i kursen kunde börja påverka en, dvs en utmärkt kurs att göra online med flera andra, förmodligen idealt att göra i en arbetsgrupp med lite uppföljande coaching en period för genombrott i team-produktivitet. Ovärderliga vetenskapsbaserade verktyg med bas i senaste neurovetenskapen, som ger d...
Visa mer
Linus Robertson
(5)
Detta var en grym kurs som har gett mig mycket. Att kunna planera sin tid så man har kontroll över sin dag, vecka och månad är något som ger en lugn oavsett hur späckad kalender man har. Detta är något jag fick lära mig och som jag kommer ta med mig livet ut. Hillevi är också en väldigt bra kursledare då hon har ett unikt sätt att formulera sina...
Visa mer
Anders
(5)
Kursen ger bra metoder och verktyg för att få ordning på alla vardagsbestyr, möten och saker som måste göras och ger samtidigt möjligheten att titta framåt och prioritera det som verkligen gör skillnad.
Susanne Wallén Nielsen
(5)
Bra upplägg, kompetent lärare och underbart med ökad kunskap om hjärnan och att räta ut frågetecken plus att få verktygen för att kunna jobba smartare och energisnålare. Kursen rekommenderas starkt!
Holger
(5)
En intensiv kurs med så mycket att lära, från ett guldkorn till nästa med en kursledare som tog hela rummet med storm och energi kan varmt rekommendera denna kurs för alla!
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!