Visa utbildning.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en utbildning. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen.

Ekerö Utbildning

Vi erbjuder unika utbildningar för ledare, chefer och medarbetare i förmågan att kommunicera kraftfullt – att tala, lyssna och påverka!

Vi utvecklar specialiserade program för att möta företag och organisationers behov av ledare som är skickliga kommunikatörer och tillhandahåller ett kommunikativt ledarskap.

Våra utbildare har en lång och gedigen erfarenhet som utbildare, coacher och handledare. De innehar certifieringar i bland annat IDI och DISK och har över 35 års erfarenhet av att träna och utveckla ledare, chefer och medarbetare.

Våra utbildningar finns både som öppna kurser, distansutbildningar, onlineutbildningarföretagsanpassade utbildningar och föreläsningar. Vi utbildar både i Sverige och internationellt och samtliga av våra utbildningar kan levereras både på svenska och engelska.

Vi är främst på marknaden i att utveckla människors förmåga att kommunicera kraftfullt! Våra utbildningar gör en verklig, synlig och bestående skillnad i att kommunicera kraftfullt

Välkommen till oss!

Visa alla utbildningar med Ekerö utbildning

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildningpåverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Öppen utbildning
Ledarskap Längd Pris Ort Snittbetyg
Att leda på distans utifrån ett arbetsmiljöperspektiv 12 veckor Från 28 500 SEK Distans
Personlig effektivitet
Personlig effektivitet - Jobba hjärnsmart 6 tillfällen Från 12 625 SEK Distans
5,0 (5)
Företagsanpassad utbildning
Presentationsteknik
Presentationsteknik 2 dagar Rikstäckande
Onlineutbildning
Vård
Första hjälpen
HLR-Online Lärplattform Lärarledd Företagsanpassad Offert 2,5 timmar Rikstäckande
Utbildning
Kommunikation
Effektivare kommunikation och samarbete 2 dagar Rikstäckande
Kraftfullt ledarskap och positiv påverkan 3 dagar Från 26 500 SEK Rikstäckande

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Ekerö utbildning och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Ekerö utbildning

Box 48
178 21 EKERÖ

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner.

Henrik
(5)
Lagom tid att reflektera tillsammans så att materialet i kursen kunde börja påverka en, dvs en utmärkt kurs att göra online med flera andra, förmodligen idealt att göra i en arbetsgrupp med lite uppföljande coaching en period för genombrott i team-produktivitet. Ovärderliga vetenskapsbaserade verktyg med bas i senaste neurovetenskapen, som ger d...
Visa mer
Linus Robertson
(5)
Detta var en grym kurs som har gett mig mycket. Att kunna planera sin tid så man har kontroll över sin dag, vecka och månad är något som ger en lugn oavsett hur späckad kalender man har. Detta är något jag fick lära mig och som jag kommer ta med mig livet ut. Hillevi är också en väldigt bra kursledare då hon har ett unikt sätt att formulera sina...
Visa mer
Anders
(5)
Kursen ger bra metoder och verktyg för att få ordning på alla vardagsbestyr, möten och saker som måste göras och ger samtidigt möjligheten att titta framåt och prioritera det som verkligen gör skillnad.
Intresseanmälan

För att få mer information från Ekerö utbildning, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.