EQ Café Online 2024

EI Academy, Distans
Längd
1,5 timmar
Sista ansökan
Sista ansökan: 3 dagar före tillfället
Språk
Svenska
Längd
1,5 timmar
Sista ansökan
Sista ansökan: 3 dagar före tillfället
Språk
Svenska
Gör en förfrågan vad kursen kommer kosta för just er

Kursbeskrivning

EQ café del 1 2024!

EQ Café

En workshop om att agera smart genom att ha koll på sina känslor. Caféerna som dessa sker över hela världen och har olika teman över året. Under 2024 kommer vi att fokusera på hur vi kan använda känslor som våra guider och vägvisare i dessa utmanande tider.
Det har visat sig genom vetenskaplig forskning att våra känslor, vår magkänsla, har stor betydelse för hur vi uppfattar världen och hur vi fattar våra beslut. 

Vi kommer att reflektera, lära av varandra och ta del av färsk kunskap, teorier, övningar och diskussioner.

Varmt välkommen!

Målgrupp

Du som vill utvecklas som privatperson. och /eller i din yrkesroll. 

Kursinnehåll

På sex sekunder definierar vi vårt varför som ett inre syfte, en ledstjärna som får oss att leva varje dag genom att konsekvent sträva efter vårt högre syfte. Hur kan vi hitta rätt bland alla känslor, trots alla utmaningar vi möter i samhället, på jobbet, i Sverige, i Europa och världen?

Vi arbetar med filmer, bilder, forskning och får tillfälle att reflektera själva och i grupp enligt ett väl beprövat format. 

Fortsatta studier

Det finns möjlighet att boka fortsättning individuellt eller för en grupp för att arbeta vidare på självmedvetenhet, praktisera EQ och hitta sitt välbefinnande.

Upplägg

Online/distans: vid bokad utbildning kommer en inbjudan med länk till Zoom och ettt kort material att ha till hands under workshopen. 

Tid & plats

Se under Boka utbildning

Workshop i 90 minuter/1,5 timmar

Online via Zoom

Erbjudande

Boka en individuell uppföljning för ett självkostnadspris på 1000 kr för privatpersoner och om du vill fakturera via din arbetsgivare eller via ditt företag pris enligt särskild överenskommelse om upplägg. 

Kursledare

Cecilia Jonsson, certifierad Network Leader genom Six Seconds Europe

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om EQ Café Online 2024, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner
Skriv en recension
5/5
Susanne Nordh
01 mar 2023
EQ Café Tema Optimism & Syfte

Väl investerad tid i detta första EQ Café som gjorde det tydligt - Hur viktig Optimism är för att hjälpa oss att hålla i vårt egna syfte. Men också att vi behöver varandra för a...

Visa mer
EI Academy
Däldvägen 16
181 62 Lidingö

EI Academy ger olika utbildningsprogram som tränar EI/EQ i någon form. I dagens samhälle och arbetsliv där digitala verktyg är vår vardag får vi inte tappa våra förmågor till att hantera våra tankar och känslor i relation till andra. Vi...

Läs mer om EI Academy och visa alla utbildningar.

Highlights