Inga recensioner än

Affärsspråk Engelska England Skräddarsydd

EF Education First, i Cambridge
Längd
1-8 veckor
Längd
1-8 veckor
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Affärsengelska i Cambridge

Studera affärsengelska i Cambridge - England!

Universitetsstaden Cambridge har attraherat studenter och forskare i över 800 år. EFs prestigefyllda Executive Language Institute är beläget i hjärtat av staden och passar dig som vill fördjupa dig i din affärsengelska under en skräddarsydd kurs utformad för yrkesverksamma och ledare. Här blir du en del av den brittiska kulturen när du strosar på kullerstensgatorna, färdas med båt längs floden Cam och njuter av härliga eftermiddagar i den lummiga parken Jesus Green. Kursstart varje måndag, året om.

Att studera på ett EF Executive Language Institute är den perfekta lösningen för yrkesverksamma och chefer som vill:

 • Studera i en dynamisk studiemiljö som levererar riktiga resultat
 • Uppnå sina mål med en skräddarsydd och intensiv kurs
 • Förbereda sig inför ett specifikt event, möte eller projekt
 • Utöka det branschspecifika ordförrådet och förbättra grammatiken
 • Nätverka med andra yrkesverksamma, företagsledare och branschexperter
 • Klättra i karriären.

Inkluderat i kursavgiften

 • Privatlektioner, grupplektioner och projektlektioner/seminarium
 • Kursmaterial
 • Enkelrum i en lokal värdfamilj med halvpension på vardagar och helpension på helger. (Det är även möjligt att bo på hotell eller i en lägenhet mot en extra kostnad. Kontakta EF för mer information.)
 • Uppföljningskurs under 6 månader efter avslutad kurs via EF Campus Connect
 • Gratis Wi-Fi på campusområdet
 • Språkkompetensprofil, uppföljningsrapport, studieintyg och kursdiplom.

Målgrupp

Yrkesverksamma och ledare i alla åldrar som önskar investera i sin karriär och förbättra sina språkkunskaper. Från nybörjare till avancerad nivå. Vi är stolta över att ha utbildat yrkesverksamma från stora internationella bolag, såsom Skanska, PWC, Tetra Pak, Henkel, SEB, Danone, Citibank, Swedbank, Pepsico med flera.

Video

Upplägg

Executive Premium är vår mest populära kurs för yrkesversamma. Kursen erbjuder en kombination av privatlektioner och undervisning i mindre grupper i en professionell miljö. Före kursstart gör du ett språktest och en behovsanalys – därefter skräddarsys kursen efter din språknivå och målsättning. 

 • Privatlektioner (10 st á 40 minuter per vecka). Individanpassade one-to-one lektioner med en erfaren lärare som skräddarsyr lektionerna efter behov och bransch (konversation/presentation/grammatik).
 • Grupplektioner (10 st á 40 minuter per vecka). Lektionerna hålls i små klasser – i snitt 5 deltagare. Du studerar tillsammans med yrkesverksamma som befinner sig på samma språknivå som du.
 • Semi-privatlektioner (10 st á 40 minuter per vecka). Lektioner i liten grupp med max 3 studenter. Fokus på diskussioner branschrelaterade ämnen och situationer.
 • Projektlektioner (10 st á 40 minuter per vecka). Sex seminarium som täcker ett branschspecifika ämnen samt sex seminarium som skräddarsys efter din personliga studieplan och målsättning.

Lektioner måndag - fredag. Kursstart varje måndag, året om. Lämna en intresseanmälan för mer information.

Mat & logi

Boende i en lokal värdfamilj med halvpension på vardagar och helpension på helger är inkluderat i kurspriset. Önskar du bo på EFs partnerhotell eller i EFs lägenhetskomplex går det att ordna mot en extra kostnad. Lämna en intresseanmälan till EF för mer information.

Kursledare

Samtliga lärare på våra Executiva Institut är utbildade lärare. Utöver detta finns en bred variation av tidigare erfarenheter ifrån olika branscher, just för att vi ska kunna skräddarsy våra kurser utefter varje enskild student.

Examen, diplom m.m.

Kursdiplom, uppföljningsrapport och examensbevis

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Affärsspråk Engelska England Skräddarsydd, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
EF Education First
Strandvägen 13B
114 87 Stockholm Stockholms län

EF grundades 1965 med målet att öppna upp världen genom utbildning. Med över 50 års erfarenhet är vi idag världens största privata utbildningsorganisation. EF erbjuder allt från språkresor för barn till skräddarsydda kurser för yrkesverksamma och ledare på EF Executive...

Läs mer om EF Education First och visa alla utbildningar.

Highlights