Visa utbildning.se som: Mobil

Affärsengelska i Boston- Private

EF Education First
Kort om utbildningen
1-8 veckor
Öppen utbildning
   
Boston

Kursbeskrivning

EF Executive Private

Studera på plats för maximal språkinlärning samtidigt som du utökar ditt globala nätverk med likasinnade från hela världen. Privatkursen ger dig den snabbaste vägen till att kunna tala flytande – privatlärare.

Kursen är en högintensiv språkkurs där en privatlärare fokuserar på att hjälpa dig uppnå dina mål. Du lär dig i din egen takt och tillsammans med läraren anpassar ni kursinnehåll efter behov. Med den här kursen arbetar du med relevant material för din yrkesroll och din bransch.

Kursinnehåll

Består av privatlektioner med en utvald lärare utifrån dina mål och behov (40 lektioner á 40 min)

  • Privatlektioner (40 st/vecka)
    • One-to-one lektioner med lärare som skräddarsyr lektionerna helt efter ditt behov (konversation/presentation/grammatik).

Innan kursstart gör du ett språktest samt en behovsanalys för att vi ska kunna skräddarsy utbildningen efter dina specifika mål och behov.

Målgrupp

Professionella inom alla branscher som vill investera i sin engelska. Från nybörjare till avancerad nivå.

Upplägg

Kursen sträcker sig måndag-fredag och väljer du att ordna boende via oss ingår detta alltid söndag-lördag.

Startdatum varje måndag i mån av plats.

Kursledare

Samtliga lärare på våra Executiva Institut är utbildade lärare. Utöver detta finns en bred variation av tidigare erfarenheter ifrån olika branscher, just för att vi ska kunna skräddarsy våra kurser utefter varje enskild student.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Affärsengelska i Boston- Private, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

EF Education First

EF Education First

EF grundades 1965, och har sedan dess utbildat miljoner studenter och utvecklat olika nya koncept. Detta innefattar allt ifrån språkresor till skräddarsydda kurser för yrkesverksamma på våra Executive Institutes. Via lång erfarenhet och expertis har EF blivit världens största leverantör...


Läs mer om EF Education First och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

EF Education First

Strandvägen 13B
114 87 Stockholm Stockholms län

 Visa telefonnummer