Visa utbildning.se som: Mobil

Bli en STJÄRNA i projektorljuset!

Education & More
Kort om utbildningen
1 dag
4 990 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-05-07 09:00 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Hur bra är du på att marknadsföra dig själv och ditt budskap?

Att presentera och sälja in en idé, en rapport, sitt företag, en projektplan eller något annat handlar alltid om en genomtänkt berättelse och ett snyggt personligt framträdande. Det är storyn och leveransen som avgör hur mycket känslor, förståelse och övertygelse du skapar hos mottagaren. De som tränar på att förmedla, kommunicera, övertyga och inspirera är vinnarna i det ständiga informationsrallyt runt oss. Vill du bli en av dem? Vill du bli ditt bästa jag när det är direktsändning och skarpt läge?

Johnny Sundin jobbar professionellt som både föreläsare och moderator – och är anlitad av stora koncerner, företag, myndigheter och mötesarrangörer. Hans huvudämnen som inspirationsföreläsare är kreativt tänkande, trendspaning, framgångsrika mindset, kommunikation och positiva förändringsbeteenden.

Kursupplägg och innehåll:

SYFTE
Vilka är mottagarna? Vad vill du uppnå för effekt och resultat? Övningar i budskapsanalys, förmåga att skapa målbilder och säkerställa att budskapet gått fram.


DRAMATURGI
Vad vill du berätta – och varför? Vi går igenom dramaturgiska grunder, storytelling, den röda trådens kraft och styrkan i metaforer och visualiseringar.


BERÄTTAREN
Hur skall du använda hela din organisms kommunikationsförmåga? Hur kan du använda dig av gester, mimik, tonfall, rumsplacering och röstmelodi? Under utbildningen får du möjlighet till insikter om hur du kan förstärka dina förmågor.


HUMOR
Under utbildningen pratar vi om vikten av att bjuda på sig själv, våga sig på roliga liknelser och att använda ett personligt tilltal. Humor äger. Även när det är seriöst.


VISUELL RETORIK
Hur skall du på ett smart sätt förstärka det du säger med bilder? Du får faktisk och praktisk kunskap i konsten att jobba med filmklipp, musik och bildmetaforer. Och att göra din presentationsfil till ett starkt visuellt stöd.


TEKNIK
Under utbildningen får du handgripligen koppla in projektorn, öppna rätt program och lära dig mer om hur du gör för att höras och synas.


ÖVNING
När du kan ditt manus ordentligt blir du mer avspänd, naturlig och trygg. Då blir det dessutom lättare att improvisera och att ta oväntade frågor. Vi både skriver och övar på manus under utbildningen.

UPPLÄGG
Inför utbildningen kommer du få några förberedande uppgifter. Efter avslutad utbildning får du tydlig dokumentation på allt vi gått igenom. Möjlighet till uppföljning finns också där du får chans att visa upp dina färdigheter.

Video

Investering

DETTA INGÅR I ALLA VÅRA KURSER:

• En förstudie för att du ska få möjlighet att få svar på dina frågor
• Förmiddagsfika, lunch & eftermiddagsfika
• Utvärdering och uppföljning av resultat
• Kursdokumentation
• Kursintyg

4 490:- Boka tidigt (senast 2 mån innan kursstart)

4 990:- Ordinarie pris

OBS! Boka tidigt priset gäller 2 månader innan kursen och Endast om du skriver in koden “boka tidigt” i din anmälan.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Bli en STJÄRNA i projektorljuset!, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Education & More

Hexanova Academy

Välkommen till Hexanova Academy

Människor växer och presterar bättre genom ökad kunskap och inspiration. Vi på Hexanova Academy vill engagera oss i ditt lärande på riktigt, därför erbjuder vi kompetensutveckling anpassad efter just dina villkor. Vårt mål är att du direkt efter genomförd utbildning...


Läs mer om Education & More och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Education & More

Fiskhamnsgatan 2
414 58 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Bli en STJÄRNA i projektorljuset!!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 15 recensioner
Alla recensioner för arrangören
Mer inom området