Visa utbildning.se som: Mobil

Situationsanpassat Ledarskap

Edgework & SitServ
Kort om utbildningen
3 dagar
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information - Distans
Distans, Rikstäckande
Företagsanpassad utbildning
Kommande starter
Distans
Kontakta oss för mer information

Sverige
Kontakta oss för mer information
Certifiering inom Situationsanpassat Ledarskap

Kursbeskrivning

En tredagars certifieringsutbildning för dig som vill genomföra kurser i Situationsanpassat Ledarskap®: Att Utveckla Ledare.

Vill du eller ditt företag få tillgång till ett kraftfullt och flexibelt verktyg som hjälper dig att effektivt påverka dina medarbetares prestation och motivation? 70% av Fortune500 - bolagen använder modellen som en viktig del i deras strategi för ledarskapsutveckling. Den överbryggar kulturella- och generationsskillnader på ett framgångsrikt sätt.

En beprövad modell

Situationsanpassat Ledarskapsmodellen är en beprövad modell för effektivt ledarskap med ett praktiskt tillvägagångssätt som hjälper dig och andra ledare att vara effektivare för att uppnå dina mål och visar dig som ledare hur du bäst kan svara på individernas prestationsbehov. Mer än någonsin behöver företagen anpassningsbara ledare.

Målgrupp

En utbildning för dig som vill kunna använda och genomföra kurser i SITUATIONAL LEADERSHIP®. Efter färdig utbildning får du även tillgång till en rad andra utbildningar.

Kursinnehåll

  • DAG 1: Du genomgår endagskurs i Situational Leadership®: Att utveckla ledare programmet som deltagare
  • DAG 2: Du blir guidad i Leader’s Guiden och lär dig att leverera kursinnehållet effektivt och korrekt.
  • DAG 3: "Teach back" där du utför undervisningssegment av Situational Leadership®: Att Utveckla Ledare och får feedback från en CLS Trainer.

Investering

Allt handledarmaterial ingår: Handledarpärm, deltagarmaterial, 360 rapport och självskattning av din egen ledarstil, powerpoint presentation, utbildningsvideos, uppföljningssamtal med CLS Trainer, Linked In grupp, iSitLead app, e-learningsmoduler och licensavgiften för de 2 första åren.

Kursledare

Beroende på gruppens storlek så hålls kursen av en av två av Center for Leadership Studies (CLS) Trainer och/eller Master Trainer med lång erfarenhet från att certifiera andra handledare.

Examen, diplom m.m.

Efter avslutad utbildning får du ett Certificate of Completion inom Situational Leadership®.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Situationsanpassat Ledarskap, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Edgework & SitServ

Behöver ni hjälp med att utveckla företaget eller vill du själv utvecklas som ledare? Oavsett vilket kan vi bidra till att det verkligen händer.  

Edgework och Situational Services Nordic AB (SitServ) är två konsultföretag som erbjuder personlig och organisatorisk utveckling i en gemensam satsning. Vi genomför öppna eller skräddarsydda företagsanpassade workshops och certifieringsutbildningar inom ledarskap, kommunikation och beteendeutveckling. Edgework specialiserar sig på skräddarsydda utbildningar...


Läs mer om Edgework & SitServ och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Edgework & SitServ

Box 1419
411 42 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Situationsanpassat Ledarskap!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Situationsanpassat Ledarskap från Edgework & SitServ, fyll i dina uppgifter: