Visa utbildning.se som: Mobil
Edgework & SitServ

Behöver ni hjälp med att utveckla företaget eller vill du själv utvecklas som ledare? Oavsett vilket kan vi bidra till att det verkligen händer.  

Edgework och Situational Services Nordic AB (SitServ) är två konsultföretag som erbjuder personlig och organisatorisk utveckling i en gemensam satsning.

Vi genomför öppna eller skräddarsydda företagsanpassade workshops och certifieringsutbildningar inom ledarskap, kommunikation och beteendeutveckling.

Edgework specialiserar sig på skräddarsydda utbildningar mot företag inom Situationsanpassat Ledarskap®, Digital Transformation och Förhandlingsteknik.

SitServ har utbildat och utvecklat företagsledare, chefer och medarbetare samt facilatorer i över 25 år. Som Center for Leadership Studies (CLS) globala samarbetspartner har vi ensamrätten i Norden att genomföra certifieringsutbildningar i bl a Situationsanpassat Ledarskap. Vi håller även utbildningar (inkl. certifierings-utbildningar) i TRACOM Groups Social Style och Innermetrix Attribut Index, m fl.

Vi erbjuder även executive coaching genom Madeleine Roeck Hansen von Gyllenpalm, certifierad hos Marshall Goldsmiths Stakeholder Centered Coaching samt Mastertrainer i Situationsanpassat Ledarskap.

Ring oss gärna idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa er!

Visa alla utbildningar med Edgework & SitServ

Utbildningar

Utbildning
Ledarskap
Ledarskapsprogram Längd Pris Ort Snittbetyg
Situationsanpassat Ledarskap 3 dagar Flera orter (2)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Edgework & SitServ och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Edgework & SitServ

Box 1419
411 42 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Felix Chou, COO på Kids Concept
Nermin Osmanovic är en fantastiskt duktig och pedagogisk föreläsare, som kan förankra teori till verkliga situationer. Jag hade varit chef i flera år innan jag gick en kurs hos Edgework och jag lärde mig mycket om hur jag själv fungerar som ledare och jag fick ett bra verktyg för att kunna hantera olika slags personer och situationer. Verkligen ...
Visa mer
Recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Intresseanmälan

För att få mer information från Edgework & SitServ, fyll i dina uppgifter: