Visa utbildning.se som: Mobil

Passion HR West

Edge HR
Kort om utbildningen
2 990 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-04-11 - Göteborg
Öppen utbildning
   
Göteborg

Kursbeskrivning

Passion HR West

Den 11 april kommer succén Passion HR West tillbaka till Göteborg! Passion HR är en mötesplats för alla som uthålligt och passionerat strävar efter att utveckla framgångsrika verksamheter genom människor. Med eventet vill vi på Edge HR lyfta all den energi, lust, kompetens och vilja som finns inom HR-branschen. Vi vill dela goda och spännande exempel på nytänkande HR och inspirera till ännu fler.

Årets röda tråd är förändring och innovation, och hur vi i tider av oförutsägbarhet och komplexitet lyckas engagera individer, team och hela organisationer att vilja och kunna bidra fullt ut.

Säkra din plats och boka din biljett till  Early Bird-pris, endast
1 790 kr ex moms. (Begränsat antal biljetter till Early Bird-pris) 

Varmt välkomna, vi ser fram emot en riktigt spännande eftermiddag tillsammans!

Programmet:

Kraften i ett starkt medarbetarengagemang

Niklas Delmar, medgrundare Hej Engagemang

Forskning inom Self Determination Theory visar tydliga samband mellan hur välmående och engagerade medarbetare presterar bättre och därmed också bidrar till mer hållbara resultat. Över tid. I dagens höga förändringstakt är det helt avgörande att vi har engagerade medarbetare, då ökar nämligen kreativiteten och därmed även innovationskraften. Niklas ger exempel på varför engagemang är så viktigt och delar med sig av tips på hur vi kan gå tillväga för att öka medarbetarnas engagemang.

Niklas Delmar  är föreläsare, konsult och utbildare. Han har under flera år har arbetat med engagemangs- och ledarskapsfrågor samt med att bygga starka team i tider av stora förändringar.  Niklas är medgrundare av Hej Engagemang!

Niklas Delmar

Så boostar HR innovation

Leif Denti, fil. dr, Göteborgs Universitet 

Vilken roll kan HR spela för att främja och boosta innovation inom verksamheten? En väldigt stor roll menar forskaren Leif Denti och tar stöd i såväl forskning som goda exempel från verkligheten för att illustrera detta. Leif ger exempel på hur innovativa medarbetare kan identifieras i rekryteringsprocessen, hur innovation kan mätas och belönas samt vilken slags kultur som stärker verksamhetens innovationsförmåga.

Leif Denti är fil, dr, och forskar om kreativitet, innovation och förändringsledning i både privat och offentligsektor. Hans lärosäte är den psykologiska institutionen på Göteborgs universitet. Han är också författare till boken Personalvetenskapliga perspektiv påinnovation som gavs ut 2018.

Leif Denti

Klarna – en smoooth utsida kräver en smart insida

Anna Selander, Klarna 

I ett litet start-up företag behöver du vanligtvis inte lära människor att ta ansvar för resultat, vara sparsam med resurser eller inse värdet av att ha fantastiska kollegor. Det helt enkelt en fråga om överlevnad. Men när ett företag växer finns det en ökad risk för “ansvarsutspädningsseffekter”– ju fler människor som teoretiskt kan få något gjort, desto större risk att ingen gör det. Klarna, som de senaste åren vuxit med 40 % om året, såg riskerna torna upp sig och bestämde sig för att på ett radikalt sätt säkerställa innovationskraft och framdrift. Svaret blev en helt ny operationell modell där 2000 medarbetare nu arbetar i startup-inspirerade team. Anna delar med sig av det nya arbetssättet och hur det kan se ut en vanlig dag på Sveavägen 44.

Anna Selander, Director Learning & Leadership har gått från storbolaget Ericsson där processeffektivitet och professionalism är ledord, till Klarna där alla talar om snabbhet och uppstickaranda.

Anna Selander

Stora möjligheter med Agil HR

Anna Willford, Zenuity 

Att arbeta agilt är sedan länge populärt inom mjukvaruutveckling, men det är också på stark frammarch inom HR. Anna Willford, People team på Zenuity, berättar hur de lyckas skapa en agil HR-funktion och vilket extravärde det medför till organisationen. Vi får ta del av grunderna i det agila arbetssättet och konkreta och inspirerande exempel på hur Zenuitys People team utvecklats i linje med de agila principerna. Anna bjuder både på utmaningar och lärdomar, och inte minst de stora vinsterna som det agila arbetssättet möjliggör.

Anna Willford har gedigen erfarenhet inom HR och mer än 10 års erfarenhet av att arbeta i en agil mjukvaruorganisation. Hon arbetar idag på Zenuity som är ledande i utvecklingen av självkörande bilar. Verksamheten har funnits i 2 år och Annas uppdrag från start var att skapa ett nytt och coolt HR!

Anna Willford

Vi skapade ett HR-tech lab

Joakim Karlsson, PWC 

Hur lyckas man möta en extremt kräsen generation, starta en digital rörelse och utmana alla interna processer? På PwC blev svaret ett HR-tech lab, som innebar att HR-direktören fick flytta ut ur sitt kontor för att möjliggöra plats åt teknikprylar, prototypande och kodning. PwC:s HR Tech & Innovation Manager Joakim Karlsson berättar om hur hans idé blev till verklighet, och vad labbet inneburit för PwC. Joakim delar både framgångar och misslyckanden och vi får en inblick i de mest aktuella projekten, som bland annat rör maskinlärning och Virtual Reality.

Joakim Karlsson är HR Tech & Innovation Manager på PwC. Under våren 2016 skrev han ihop ett business case för sin egen roll och sedan dess har han med stöd av ett HR-tech lab ägnat sig helhjärtat åt att gifta ihop teknologi med HR.

Joakim Karlsson

Moderator

Karin Zingmark har lång erfarenhet av förändringsledning från ledande roller i olika branscher, nu senast som marknadschef på Microsoft i Sverige. Hon är författare till “Maxa Snacket”, som bland annat lyfts av DN som en av de mest läsvärda managementböckerna just nu, och inspirerar på temat förändringsledning och kommunikativt ledarskap.

Karin Zingmark håller en inledande föreläsning och  delar med sig av konkreta tips och råd för hur man bygger en kommunikativ organisation – en förutsättning för framgång i en uppkopplad värld.

Karin Zingmark

Tid & plats

Göteborg, 11 april.

12.00 - 16.30

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Passion HR West, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Edge HR

Edge HR

Framtidens HR för framtidens affärer

I morgon börjar i dag. Morgondagens framgångsrika verksamheter och affärer börjar med våra medarbetares insatser idag. Att lyckas få alla medarbetare att känna engagemang och tycka att arbetet är meningsfullt leder till att de presterar väl och skapar förutsättningar för hela organisationens framgång. Att...


Läs mer om Edge HR och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Edge HR

Sveavägen 13
Andra Hötorgsskrapan, plan 10
1157 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Passion HR West!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 18 recensioner
Alla recensioner för arrangören