Visa utbildning.se som: Mobil

Arbetsrättsutbildning – företagsanpassad

Edge HR
Kort om utbildningen
Efter överenskommelse
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

arbetsrätt

Företagsanpassade utbildningar inom arbetsrätt

Du väljer, vi anpassar och genomför!

Med våra kundanpassade utbildningar erbjuder vi exakt den kunskap som krävs för er verksamhet – just nu. Det gör inte bara ditt jobb enklare, du blir också mer effektiv.

Våra arbetsrättsexperter och välrenommerade samarbetspartners har specialistkompetens och lång erfarenhet inom alla våra områden.

Behovsanalys

Vi ställer frågor som: Vilka är behoven hos er? I vilket skede befinner sig företaget? Väntar förändringar? Vi lyssnar på era önskemål och genomför sedan en utbildning med aktuell och anpassad kunskap. Kunskap som inte bara hjälper er att göra rätt med en gång, utan också bidrar till att effektivisera HR-administrationen.

Våra utbildningar inom arbetsrätt har tre inriktningar:

Arbetsrätt i Norden – för kunskap och jämförelse
Behöver du eller dina chefer kunna hantera arbetsrättsliga frågor i flera nordiska länder? Då kan det vara svårt att hitta den perfekta utbildningen. Med en utbildning från oss får ni precis de kunskaper ni behöver och därmed en lättare vardag. Det kan vara en heldag om vilka lagar och regler som gäller i de olika länderna vid t.ex. anställning eller uppsägning. Vid behov genomför vi även utbildningar på engelska. Våra föreläsare har en gedigen bakgrund inom arbetsrätt och hjälper er att göra er vardag enklare.

Praktisk arbetsrätt för chefer
Har du chefer eller arbetsledare med personalansvar som måste kunna hantera regelverket på rätt sätt? Vi anpassar en utbildning helt efter ditt företags behov och önskemål inom alla olika arbetsrättsliga områden. Inom såväl privat som offentlig sektor. Det kan t.ex. vara en heldag om arbetsrättens grunder. Vi anpassar utbildningen efter ert/era kollektivavtal.

Förändra Rätt – för en effektiv organisation
Ska ditt företag omorganisera, avveckla, anställa eller behöver ni stöd vid verksamhetsövergång? Vi kan vara er extra personalchef, rådgivare och stöd vid alla förändringar för kortare eller längre perioder. Vi hjälper er vid alla förändringar genom utbildning, så att allt blir rätt enligt lag och avtal och genom att vara ett stöd för HR, coacha chefer, olika grupper och individer i alla processer och på alla nivåer.

Investering

Kontakta oss för en offert!

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Arbetsrättsutbildning – företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Edge HR

Edge HR

Framtidens HR för framtidens affärer

I morgon börjar i dag. Morgondagens framgångsrika verksamheter och affärer börjar med våra medarbetares insatser idag. Att lyckas få alla medarbetare att känna engagemang och tycka att arbetet är meningsfullt leder till att de presterar väl och skapar förutsättningar för hela organisationens framgång. Att...


Läs mer om Edge HR och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Edge HR

Sveavägen 13
Andra Hötorgsskrapan, plan 10
1157 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Arbetsrättsutbildning – företagsanpassad!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 18 recensioner
Alla recensioner för arrangören