Visa utbildning.se som: Mobil

Arbetsmiljöutbildningar, företagsanpassad utbildning

Edge HR
Kort om utbildningen
3 dagar
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information - Stockholm
Företagsanpassad utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Skräddarsydda utbildningar i arbetsmiljö

Vi anpassar utbildningar inom arbetsmiljö efter just era behov!

Vilka uppgifter har jag i det systematiska arbetsmiljöarbetet? Och vad exakt är mitt ansvar? Våra uppskattade arbetsmiljöutbildningar ger era chefer och skyddsombud konkreta svar eftersom utbildningen tar hänsyn till just er verksamhet och dess speciella risker.

Undervisningen sker på plats hos er med hjälp av föreläsningar, problembaserat lärande, praktikfall och grupparbeten. Kursinnehållet anpassas efter era behov. Efter avslutad utbildning genomförs ett webbaserat test för att befästa och kontrollera kunskaperna. Varje deltagare får även ett kursintyg.

SAM-utbildning, 1 dag

Denna kurs syftar till att ge en introduktion till arbetsmiljöområdet. Kursen fokuserar framförallt på hur man bedriver ett systematiskt arbetsmiljöarbete samt på roller och ansvar i arbetet. Undervisningen varieras genom inslag av praktiska övningar och uppmuntran till dialog. LättSAM ingår som stöd i tre månader.

Arbetsmiljöutbildning, 2 dagar

Förutom introduktion till arbetsmiljöområdet ger denna kurs även grundläggande kunskaper om arbetsplatsens risk- och riskfaktorer.

Investering

Kontakta oss för offert!

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Arbetsmiljöutbildningar, företagsanpassad utbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Edge HR

Edge HR

Framtidens HR för framtidens affärer

I morgon börjar i dag. Morgondagens framgångsrika verksamheter och affärer börjar med våra medarbetares insatser idag. Att lyckas få alla medarbetare att känna engagemang och tycka att arbetet är meningsfullt leder till att de presterar väl och skapar förutsättningar för hela organisationens framgång. Att...


Läs mer om Edge HR och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Edge HR

Sveavägen 13
Andra Hötorgsskrapan, plan 10
1157 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Arbetsmiljöutbildningar, företagsanpassad utbildning!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 18 recensioner
Alla recensioner för arrangören