Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Förbereda & genomföra medarbetarsamtal - Online (Live)

Easy2perform
Kort om utbildningen
1 dag
5 495 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-08-26 09:00 - Distans
Distans
Kommande starter
Distans
5 495 SEK
2020-08-26

Distans
5 495 SEK
2020-10-08

Kursbeskrivning

Så förbereder och genomför du individuella utvecklingssamtal med medarbetarna - Onlinekurs

Kursen fokuserar på att ge dig som genomför utvecklingssamtal ökad förståelse för vad som krävs för att lyckas. Du får praktiska exempel på strukturer för förberedelser och genomförande samt mallar för samtalen som du kan använda för att vidareutveckla dina nuvarande samtal. Du får ökad kunskap om hur olika personer kommunicerar utifrån deras personlighetstyper och hur du skall bemöta dem för att skapa god samtalsstruktur. Vi går också igenom en användbar feedbackmodell som ger dig stöd i samtalet. 

Online kurs - så sätter vi fokus på diskussioner och reflektioner

Kursen genomförs online och är fördelad på korta sessioner där föreläsning och diskussioner genomförs i 45 minuterspass med efterföljande 15 minuterspaus samt ett längre lunchavbrott (60 min). Vår erfarenhet av att köra kurser online enligt ovanstående format, är mycket goda och genom de korta sessionerna med fokus på dialog och reflektion lyckas vi bibehålla hög grad av aktivitet hos deltagarna, trots att man deltager på distans. 

Anpassning av utbildningsinnehållet till ditt behov

Easy2perform samarbetar enbart med pedagogiskt skickliga kursledare, alla med lång erfarenhet av att anpassa utbildning och kompetensutveckling till deltagarnas behov. Före kursen ges möjlighet att besvara ett antal frågor i en webbaserad förstudie, som hjälper oss anpassa kursinnehållet till det faktiska behovet.

Kursen kan även fås som företagsintern utbildning

Önskar du genomföra kursen som företagsintern utbildning för en grupp i ditt företag? Vi anpassar kursen utifrån gruppens behov och genomför när det passar er och på den ort ni önskar.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Vem bör delta?

Kursen riktar sig till dig som har en chefsroll med personalansvar, eller på annat sätt genomför individuella utvecklingssamtal/-medarbetarsamtal.

Kursinnehåll

Kursinnehåll

 • Det individuella utvecklingssamtalet – ett kraftfullt verktyg i chefens verktygslåda
 • Förberedelser och samtalsstrukturer
 • Olika personers sätt att kommunicera och ta till sig kommunikation – och hur du bemöter dem för att skapa ett bra samtalsklimat
 • Det är ”medarbetarens samtal” – så gör du för att ha ett coachande förhållningssätt
 • Mål och fokus med samtalet – utvärdera prestation, kompetens och utvecklingspotential
 • Exempel på samtalsmallar och genomförandeprocesser
 • Att ge ”morötter” och få tillbaka engagemang och driv
 • Konsten att ge positiv feedback och föra utvecklande dialog – även om resultaten uteblivit
 • Att ge kritik på beteenden och agerande och hantera försvarsreaktioner – steg för steg
 • Så kommunicerar du förväntningar, målsättningar och visioner som motiverar
 • Att sätta gemensamma mål och rutiner för uppföljning som man klarar att hålla

Ovanstående delar gås igenom under kursen. Innehållsstrukturen skall endast ses som vägledning. Kursledaren kan anpassa ordningsföljden utifrån behov och lämplighet

Investering

Vad ingår i priset?

 • Kursen genomförs online och är fördelad på korta sessioner där föreläsning och diskussioner genomförs i 45 minuterspass med efterföljande 15 minuterspaus samt ett längre lunchavbrott (60 min).
 • Exklusiv tillgång till material via webben (dokumentation, checklistor, övningar, diskussionsunderlag etc från kursen) som ger dig stöd i det dagliga arbetet.
 • Möjlighet att få stöd och vägledning från kursledaren efter kursen

Anmälnings- och avbokningsregler

Kursavgiften skall vara erlagd före kursstart. Avbokning sker kostnadsfritt fram till 4 veckor före kursstart. Moms tillkommer på samtliga kursavgifter.Kursledare

Lars Larsson är en inspirerande pedagog med över 20 års erfarenhet av att utbilda och utveckla personer och organisationer i kommunikation, bemötande, samtalsteknik och retorik. Han arbetar mycket med kommunikation i chefsrollen (konfliktsamtal, medarbetar- & lönesamtal, uppsägningssamtal), men även i förändringsprocesser, omorganisationer och andra liknande situationer som kräver tydlig kommunikation.

Han är en mycket omtyckt utbildare som varvar teori med konkreta praktiska exempel hämtade från hans breda erfarenhet, från både privat och offentliga verksamhet.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Förbereda & genomföra medarbetarsamtal - Online (Live), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Easy2perform

Easy2perform

Easy2perform - kompetensutveckling och stöd för medarbetare och chefer

Vi utvecklar och genomför behovsanpassade kurser och skräddarsydda utbildningsupplägg för företag och organisationer som vill utveckla sina medarbetare och chefer. Vi arbetar med ett flertal erfarna mycket pedagogiska utbildningskonsulter som kursledare inom respektive kunskapsområde och matchar deras kompetensprofil mot vad...


Läs mer om Easy2perform och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Easy2perform

Tillfällavägen 15
433 63

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Förbereda & genomföra medarbetarsamtal - Online (Live)!

Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 92 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar