Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Recensioner av Förebygg och bemöt utagerande beteenden inom demensvården

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 77 recensioner.

Jessica Fouse
(5)
Intressant, lärorikt och relevant utbildning. Konkret och strukturerad uppläggning med tydliga exempel. Mycket engagerad och duktig föreläsare som även gjorde föreläsningen rolig.
Johan Almqvist 2020-02-25
(5)
Bra innehåll och kursledare. Bättre med biosittning, så ser man bättre
Marzena Klinkosz 2020-02-24
(5)
En fantastiskt lärorik kurs. Har fått bredare kunskaper samt många tips om hur kan jag hantera/bemöta obehagliga/svåra situationer på ett bra sätt
Narges Hadi 2020-02-24
(5)
En mycket givande och innehållsrik kurs. Intressant och mycket inspirerande!Föreläsaren var också mycket bra!Innehållsrik kurs. Mycket välstrukturerad material, rekommenderas varmt. Lite för liten lokal.
Annelie Wallgren
(5)
Bra föreläsare som konkretiserade informationen. Fick många bra tips som är användbara. Det mest överraskande var när någon nyper mig, hur lätt jag kan komma undan.
Bim Dahlberg
(5)
Lärorikt. Fantastisk föreläsning! Att vara delaktiga i utbildningen få på prova själva.Jag kommer att tänka och förbereda mig bättre. Hoppas att alla på demensenheten samt att nattpersonal får ta del av denna utbildning
Fatima Harki
(5)
Upplysande tanke ställare
Therese Hanssen
(5)
Superbra utbildning, lärorik och mycket konkreta exempel.Pedagogisk och mycket exempel från verkligheten.
Angelica Avila
(5)
Vi behöver den har utbildning för att bemöta vara boende på bättre sätt. Det var fantastisk utbildning både praktisk eller teorisk.
Basiru Ndow
(5)
Jag tycker att utbildningen var väldigt lärorikt och väl presenterat av eran ombud som var hos oss här på SERAFEN omsorg boende. Jag skulle rekommendera i övrigt till alla medarbetar som jobba inom vård och omsorg arbete att ta del av detta utbildning, att använda den som verktyg och var med och skapa trygghet i den dagliga arbete.
Maria Yerkci
(5)
Jätte bra🙏 Anders var verkligen jätte duktig. Han pratade bra och tydligt. Fint bemötande. Det var verkligen intressant. vi har lärt oss bemötande och självskydd. Det är super bra att ha med sig den i mitt arbete.
Camilla Halonen
(4)
Har haft god kunskap i detta innan pga stort intresse i frågan, men fick ändå ytterligare lite nya redskap och tankar som väcktes. Gällande självskydd fick jag lära mig bra sätt att komma loss vid eventuell fasthållning, som inte skadar vare mig själv eller den boende samt inte uppfattas kränkande för den boende eller triggar upp affekten hos de...
Visa mer
Eva Jönsson
(5)
Superbra utbildning som man verkligen har lärt sej av nya tankar o idéer och en jätte bra föreläsare som föreläste mer såna utbildningar skulle behövas man lär sej verkligheten nya tankar kring bemötande och demens
Aferdita Terllabuqi
(5)
Hon var jättebra. hon förklara bra so att jag förstådde veligt lätt hennes förklarning.
Ann Kristin Källberg
(4)
Bra saker som togs upp som vi kommer att ha nytta av i arbetet. All vårdpersonal borde få gå på utbildningen.
Annika Söderblom
(4)
Fick lite ideer hur man hanterar om man blir trängd eller liknande
Cecilia Rydin
(5)
Jag antar att 1 är dålig och 5 bra? Jag valde bra, bra upplägg. Inspirerande och erfaren föreläsare.Innehållet är högst relevant i demensvård och äldrepsykiatri. Skulle önska den var längre
Elisabeth Celik
(4)
Frida Karlsson
(4)
Kristina Olausson
(4)
Intressant, men svårt att använda all kunskap i arbetet. Många bra tips. Bra och kunnig utbildare.Bra att lära sig mjukt självskydd.
Margareta Siiskonen
(5)
Marie-Louise Ericzon
(5)
Mona Shala
(4)
Ann-kristin Sundell
(4)
Bra att bli påmind om att reflektera över det.Kommer ha med mig ett lite annat tankesätt.
Merima Isakovic
(4)
Vi har fått väldigt bra tips och idéer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!