Visa utbildning.se som: Mobil

Rätt ledarskap - drivkrafter för ökad motivation för medarbetarna

Drive workshop
Kort om utbildningen
2 dagar
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande
Svenska

Kursbeskrivning

Engagemang genom att främja inre drivkrafter ger häftiga resultat. Arbetsplatser med högt engagemang har några saker gemensamt då medarbetarna får utlopp för sina inre drivkrafter för att bidra till ett meningsfullt arbete, att vara självstyrande och att utvecklas:

  • hög lönsamhet
  • låg personalomsättning
  • stark innovationskultur


Vad är skillanden på "piskor och morötter" jämfört med motivation från inre drivkrafter?

Om Drive workshop

Driveworkshop baserar på den bästsäljande författaren Daniel Pinks forskningssammanställningar och är en internationellt lanserad workshop som sedan 2014 finns tillgänglig i Sverige i och med att den första svenska läraren Thomas Dimming blivit certifierad. Under en workshop på två dagar går vi igenom steg 1-3 inom Drive work.

På kursen får du ta del av spännande och ögonöppnande forskning kring motivation, du får lära dig mer om hur andra organisationer skapat mer motiverande arbetsplatser, samt göra egna övningar kring mening, mästerskap och självstyrning.

Målgrupp

Målgruppen för kursen är dig som har en ledarroll och som vill verka för ett bättre motiverande arbetsklimat på din arbetsplats, du kan exempelvis vara chef, arbeta med personalfrågor, vara projektledare eller processledare.

Upplägg

Upplägg workshop 2 dagar Drive workshop:

Steg 1-2: Du får en djupare förståelse för hur inre och yttre drivkrafter påverkar hur vi använder våra förmågor och hur vi upprätthåller arbetslust över tid. Reflektera och diskutera kring din egen arbetssituation vad gäller mening, mästerskap och självstyrning.

Steg 3: Planera tillsammans med dina kollegor och identifiera förbättringsmöjligheter för din egen arbetsplats. Du får även med dig en implementeringsguide med förslag på verktyg och metoder som kan användas för att implementera Drive på ett systematiskt sätt i din organisation. 

Tid & plats

Vi arrangerar en Drive workshop på din egen arbetsplats enligt överenskommelse med er. Workshopen tar två dagar vilket med fördel hålls som två dagar i direkt anslutning till varandra, men även kan hållas som två fristående workshopdagar med några dagars mellanrum.

Investering

Fyll i intresseanmälningsformuläret så kontaktar vi dig med mer information.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Rätt ledarskap - drivkrafter för ökad motivation för medarbetarna, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Drive workshop

Drive workshop

Drive workshop är ett  internationellt företag som erbjuder workshops och stöd till ledare kring att förbättra motivationsklimatet på arbetsplatser. Drive workshop baseras på den bästsäljande författaren Daniel Pinks böcker om den framtida arbetsplatsen och motivation. I Sverige har Thomas Dimming genomgått...


Läs mer om Drive workshop och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Drive workshop


 Visa telefonnummer