PRP Kurs (Platelet-rich plasma)

DOCTOR_K Academy, i Stockholm
Längd
1 dag
Längd
1 dag
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

PRP Kurs (Platelet-rich plasma)

EN POPULÄR OCH UPPSKATTAD BEHANDLING AV SÅVÄL KLIENTER SOM BEHANDLARE

PLATELET-RICH PLASMA är en behandling som kan ge många olika resultat beroende på syftet med behandlingen. Ofta utförs behandlingen i hårbotten för att stimulera döende hårceller och motverka håravfall men den utförs också för att motverka akneärr, aktiv akne och som ett alternativ på hudföryngring.

Målgrupp

Behörighetskrav:

Våra utbildningar är riktade till dig som är legitimerad läkare, tandläkare eller sjuksköterska.

Kursinnehåll

Områden

Du får lära dig behandla Platelet-Rich Plasma i hårbotten samt i ansiktet.

Våra legitimerade och erfarna utbildare startar dagen med en timmes föreläsning och avslutar med en hands-on praktik på modeller. Kursen innehåller följande delar:

  • Anatomi
  • Fakta om Platelet-Rich Plasma
  • Användningsområden och kandidater
  • Tekniker och metoder
  • Utrustning och förbrukningsmaterial
  • Risker och komplikationer
  • Förväntningar och resultat
  • Hands-on del

Upplägg

Utbildningsdagen börjar med föreläsning som hålls av DOCTOR_K academy’s legitimerade och erfarna utbildare. Därefter startar hands-on praktik och avslutas med certifikat. Ta med egen modell eller köp till modellservice.

Övrigt:

  • Vi bjuder på fika för samtliga elever
  • Kursmaterial delas ut på kursdagen
  • Alla elever får ett internationellt certifikat efter avslutad utbildning

Tid & plats

DOCTOR_K academy fick under våren 2022 ett nytt hem och håller sedan dess samtliga utbildningar på Regeringsgatan 87 i Stockholm.

Tunnelbana: Hötorget eller Östermalmstorg
Parkering: Garage Brunnsgatan

PRP utbildningen pågår under en halvdag.

Investering

Vi har utbildat några av Sveriges främsta och mest framgångsrika injektionsbehandlare. Med en gedigen och mångårig kunskap inom estetisk medicin är vår grundvärdering att sprida kunskap och erfarenheter, vilket vi gärna gör med dig som är legitimerad läkare, tandläkare eller sjuksköterska.

Vår vision är att du som elev ska lyckas i din nya karriär i en bransch i tillväxt samt att bidra till en tryggare och säkrare estetisk skönhetsbransch. DOCTOR_K academy består av ett noga utvalt och kompetent team som delar samma vision och tillvägagångssätt för att utbilda framgångsrika och välutbildade injicerare.

Mat & logi

Vi bjuder på fika under dagen.

Kursledare

Rinja Berg

Rinja är legitimerad sjuksköterska och är vårt senaste tillskott som injektionsbehandlare här på DOCTOR_K. I bakgrunden som sjuksköterska har hon erfarenhet inom kirurgisk vård, men hon ville vidare till injektionsbranschen.Hon har alltid älskat människan och anatomin men har också en väldigt kreativ sida då hon gillar allt från konst till estetik, vilket blev den perfekta kombinationen som en injektionsbehandlare hos DOCTOR_K. Rinja har ett underbart öga för estetik där du alltid kan känna en trygghet i att få naturliga resultat.

Examen, diplom m.m.

Efter avslutad utbildning examineras du och erhåller därefter ett internationellt certifikat/diplom som indikerar att du klarat av både den teoretiska och den praktiska delen av utbildningen. Våra utbildningar säkerställer att du är redo att börja behandla klienter direkt efter avslutad kurs.

Vi hjälper dig gärna med beställning av förbrukningsmaterial, patientjournaler samt kontaktuppgifter till återförsäljare av alla produkter som behövs för en komplett behandling. Det finns möjlighet att rådfråga och få support av kursansvarig via mail och telefon när du kommit igång med din nya verksamhet.

Efter avslutad utbildning får du en goodiebag med dig hem.

  • Broschyrer om estetiska injektioner
  • Journal/medgivande från DOCTOR_K
  • Kurskompendium
  • Giveaways

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om PRP Kurs (Platelet-rich plasma), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
DOCTOR_K Academy
Regeringsgatan 87
111 39 Stockholm

DOCTOR_K

DOCTOR_K academy är en utbildningsakademi inom estetik i Sverige. Våra utbildningar är för dig som är legitimerad läkare, tandläkare eller sjuksköterska. I Sverige har ofta kraven och måtten ifrågasatts inom den estetiska marknaden, därför vill vi vara med och ändra...

Läs mer om DOCTOR_K Academy och visa alla utbildningar.

Highlights