Visa utbildning.se som: Mobil

Ledarskapsarenan – personlig ledarskapsutveckling

Day2Day Leadership AB
Kort om utbildningen
Anpassat
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Ledarträning med egen personlig ledartränare

Vårt egenutvecklade program Ledarskapsarenan är ingen vanlig ledarskapskurs. Ledarskapsarenan är individuell och långsiktig ledarträning i din egen miljö. Vi vet att detta är ett mycket effektivt sätt att främja utveckling och verklig förändring.

Programmet består av 4 delar för att på bästa sätt utveckla ditt ledarskap:

 • Kunskap genom tankeväckande texter byggda på forskning och beprövad erfarenhet.
 • Egen reflektion som utvecklar ditt personliga ledarskap, din strategiska förmåga och kreativitet.
 • Träning i din vardag – att inte bara veta vad som borde göras, utan göra det också!
 • Personlig Ledartränare som uppmuntrar och utmanar dig till att ta ditt ledarskap till en ny nivå.

Målet med programmet är att du ska utvecklas som ledare för att vara bättre rustad att klara ditt uppdrag – att skapa resultat i organisationen. Du blir coachad i att hitta just dina utmaningar och sätta mål för din utveckling. I denna process ingår även din chefs förväntningar och de krav du har i din roll.

Vilket resultat kan vi förvänta oss?

Är du villig att investera din tid och arbeta seriöst med programmet så är vår erfarenhet att du kommer se utveckling både hos dig personligen, såväl som i verksamheten du leder.

Målgrupp

Genom att programmet anpassas individuellt för varje deltagare är det lämpligt för chefer och ledare på olika nivåer och med olika erfarenheter.  Beroende på roll och behov kan programmet göras olika långt, från 8 månader och uppåt.

Kursinnehåll

 • Trygg ledare: Utveckla ditt personliga ledarskap. Hitta balans och ta fram det bästa i ditt eget ledarskap genom att arbeta med bl a värderingar, investera i dina styrkor och hantera dina svagheter.
 • Målfokusering: Målstyrning i vardagen: fokus, övertygelse, handling, återkoppling.
 • Relationsbyggande med nyckelpersoner, internt såväl som externt.
 • Motivation. Kunna skapa en motiverande miljö för dig själv och dem du leder. Kunskap om olikheter och beteendestilar och hur du kan anpassa din egen stil för att främja samarbete.
 • Kommunikation. Träna dig att bli en bra lyssnare, och kunna både ge och ta emot feedback på ett sätt som leder till utveckling och ökat samarbete.
 • Ledarskap och inflytande. De steg som krävs för att verkligen få gruppen med dig och skapa resultat tillsammans. Hur du ökar sitt positiva inflytande i organisationen.
 • Prioritering och delegering. Hjälp att lyfta dig från en tillvaro av tidsbrist och ständiga brandkårsutryckningar till att ta kommando över din tid. Delegera för att utveckla.

Upplägg

Du får en personlig ledartränare och ett skriftligt kursmaterial. Programmet blir individuellt anpassat genom att vi fokuserar på dina och din verksamhets mål och hur programmets verktyg kan tillämpas just hos er. Du träffar din ledartränare regelbundet. Inför varje möte arbetar du på egen hand enligt följande modell

 • Läsning av ett kapitel i kurspärmen.
 • Bearbetning och reflektion av kapitlet genom olika frågeställningar.
 • Min insikt: Skriftlig reflektion som fördjupar lärandet.
 • Min avsikt: Praktisk ledarträning genom att det inlästa avsnittet omvandlas till aktiviteter och träning.

Vid mötet med ledartränaren blir du coachad, utmanad och uppmuntrad att konkret tillämpa dina nya kunskaper och insikter. Ledartränaren följer också upp de överenskomna målen och aktiviteterna.

Investering

Kontakta oss för en offert.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarskapsarenan – personlig ledarskapsutveckling, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 37 recensioner.

Projektledare
(5)
Uppskattar alla avsnitt där jag själv får reflektera och sätta ord på hur jag tänker och vill. De egna reflektionerna har varvats med teoriavsnitten på ett bra sätt. Oavsett erfarenhet och branch så finns mycket att hämta i programmet. Programmet passer också bra andra roller än ledare.
Pastor, föreståndare
(4)
Jag ger mina varmaste rekommendationer till andra ledare att gå programmet. Ett unikt upplägg att få möta en egen ledartränare som har möjligheten att lyssna in och anpassa innehållet efter den verklighet som jag leder och lever i - istället för att lyssna till generaliserande envägskommunikation från seminaretalare.
Vice VD
(5)
Värdefullt att arbeta effektivt med ett bra material och få möjlighet till diskussion ang konkreta situationer som har anknytning till kapitlet. Skulle rekommendera det till personer som är beredda på att jobba med sig själva även om det bli lite jobbigt och obekvämt.

Day2Day Leadership AB

Day2Day Leadership AB

Program för dig som vill utveckla ditt ledarskap!

Vi tror på varje människas förmåga att utvecklas. När vi lär oss att inte sträva efter att bli en kopia av någon annan kan vi hitta vårt verkliga jag. Här finner vi själva grunden till ett gott ledarskap.Vi drivs av att hjälpa ledare...


Läs mer om Day2Day Leadership AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Day2Day Leadership AB

Järnvågsgatan 3
Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,5)
Baseras på 37 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 78 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Alla blev mycket bättre när ledn...

Hur kan man fortsätta utvecklas vidare som ledare? Programmet Ledarskapsarenan från Day2Day Leadership fick stor betydelse för Anders Wall.

Läs mer