Visa utbildning.se som: Mobil

Program för dig som vill utveckla ditt ledarskap!

Vi tror på varje människas förmåga att utvecklas. När vi lär oss att inte sträva efter att bli en kopia av någon annan kan vi hitta vårt verkliga jag. Här finner vi själva grunden till ett gott ledarskap.Vi drivs av att hjälpa ledare och vi vet att ledarskap är en färskvara. Förtroende måste byggas varje dag. Därför heter vi Day2Day Leadership.

Ledarskap på riktigt – varje dag

Vår specialitet är daglig ledarträning där vi kombinerar kraften i individuell coaching med kunskapsinhämtning genom vårt koncept Ledarskapsarenan. Vi tillhandahåller också andra typer av utvecklingsinsatser och stöd till ledare och organisationer; coachning, seminarier, grupputveckling.

Coachande Ledarskap

 

Day2Day Leadership:

  • Vi vill ge dig de bästa tänkbara verktyg som du och din organisation behöver. Därför uppdaterar vi oss löpande med det senaste  inom ledarskap och personlig utveckling och bevakar ständigt de senaste rönen inom positiv psykologi och hjärnforskning. 
  • Vi har medlemskap i IPPA – International Positive Psychology Association.
  • Vi samlar systematiskt in utvärderingar från deltagare i vår ledarträning. Dessa utvärderingar ligger till grund för våra årliga revisioner av material och pedagogik, samt återkoppling till våra konsulter vad gäller kvalitet i leveransen.

Visa alla utbildningar med Day2Day Leadership AB

Utbildningar

Öppen utbildning
Ledarskap
Coachande ledarskap Längd Pris Ort Snittbetyg
Coachande ledarskap med positiv psykologi 4 dagar 15 600 SEK Göteborg
Ledarskapsprogram
Ledarträning för mellanchefer 8-10 månader Flera orter (21)
Företagsanpassad utbildning
HR
Teambuilding
Accelerera teamets samarbete Halvdag, ev längre (anpassas) Rikstäckande
Ledarskap
Ledarskapsprogram
Ledarskapsarenan – personlig ledarskapsutveckling Anpassat Rikstäckande
4,6 (37)

Visa alla

Reportage

Alla blev mycket bättre när ledningen gick ledarskapsprogram

Alla blev mycket bättre när ledningen gick ledarskapsprogram

Läs mer

Hur kan man fortsätta utvecklas vidare som ledare? Programmet Ledarskapsarenan från Day2Day Leadership fick stor betydelse för Anders Wall.


Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Day2Day Leadership AB och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Day2Day Leadership AB

Järnvågsgatan 3
Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner

Projektledare
(5)
Uppskattar alla avsnitt där jag själv får reflektera och sätta ord på hur jag tänker och vill. De egna reflektionerna har varvats med teoriavsnitten på ett bra sätt. Oavsett erfarenhet och branch så finns mycket att hämta i programmet. Programmet passer också bra andra roller än ledare.
Pastor, föreståndare
(4)
Jag ger mina varmaste rekommendationer till andra ledare att gå programmet. Ett unikt upplägg att få möta en egen ledartränare som har möjligheten att lyssna in och anpassa innehållet efter den verklighet som jag leder och lever i - istället för att lyssna till generaliserande envägskommunikation från seminaretalare.
Vice VD
(5)
Värdefullt att arbeta effektivt med ett bra material och få möjlighet till diskussion ang konkreta situationer som har anknytning till kapitlet. Skulle rekommendera det till personer som är beredda på att jobba med sig själva även om det bli lite jobbigt och obekvämt.
Intresseanmälan

För att få mer information från Day2Day Leadership AB, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Day2Day Leadership AB
Kursrecensioner
(4,6)
Baseras på 37 recensioner