Visa utbildning.se som: Mobil

Rätt Projektverktyg (1 dag)

D&T Företagsutbildning
Kort om utbildningen
1 dag
7 500 SEK exkl. moms
   
Distans, Göteborg, Malmö, Stockholm

Kursbeskrivning

Idag pratas och skrivs det mycket om att digitalisera arbetet men vad betyder det egentligen för dig som projektledare? Vi lever i en ny tid där digitala processer och sammanhang skapar nya konkurrensfördelar. Gamla och "non-coherent" verktyg som exempelvis Excel och MS Project räcker inte längre till när konkurrenterna digitaliserar arbetet.Vi behöver bli allt mer värdeskapande och informationssmarta i vårt agerande som projektledare. Vägen framåt är ett mer Digitalt projektledarskap vilket kommer att spela en avgörande roll för framgång i den digitala eran. I den här utbildningen får du lära dig hur digitala arbetssätt kan användas för att modernisera och förbättra just din projektledning.

Vi erbjuder både "Remote courses" och klassrumsundervisning på alla våra öppna kurser!

Du bokar valfri kurs som vanligt men skriv i "Övrigt" fältet "Remote" för kurs på distans.

Hur går det till?

Lärarens kurs streamas från klassrummet i realtid och du kan på distans interagera i kursen med dina frågor samt höra andra deltagares frågor. Du behöver förstås ha rätt konfiguration och program på din dator men det hjälper vi till med i god tid inför kursen.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Inga teoretiska förkunskaper krävs men erfarenhet av att driva projekt/ansvarig för projektverksamhet i näringsliv eller offentlig förvaltning är en fördel.

Kursens innehåll:

  • Olika typer av projektverktyg och vad de passar för (use cases)
  • Lab och test med riktiga verktyg, både kända och mindre kända. Många går i MS Project fällan eftersom det är det mest kända verktyget men många gånger kan det vara helt fel.
  • Workshop; Vi jobbar konkret med frågeställningarna; (1) Vilken typ av projektverktyg passar för mig? Och (2) Vilken typ av projektverktyg passar verksamheten? I den här delen ges deltagarna möjlighet att relatera till den egna verksamheten.

Investering

Pris: 7500:- exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Rätt Projektverktyg (1 dag), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

D&T Företagsutbildning

D&T Företagsutbildning

D&T Företagsutbildning

Vi erbjuder både distans och klassrumsundervisning på alla våra kurser! Skriv i "Meddelande" fältet om du vill ha kursen på distans. Hur går en distanskurs till? Lärarens kurs streamas från klassrummet i realtid och du kan på distans interagera i...


Läs mer om D&T Företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

D&T Företagsutbildning

Oxtorgsgränd 2
111 57 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Rätt Projektverktyg (1 dag) från D&T Företagsutbildning, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Rätt Projektverktyg (1 dag)!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 209 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar