Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Facebook redaktör (1 dag)

D&T Företagsutbildning
Kort om utbildningen
1 dag
5 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-09-25 - Malmö
Göteborg, Malmö, Stockholm
Kommande starter
Göteborg
5 900 SEK
2020-09-25

Göteborg
5 900 SEK
2020-10-30

Malmö
5 900 SEK
2020-09-25

Stockholm
5 900 SEK
2020-09-25

Kursbeskrivning

Lär dig hur du framgångsrikt kan jobba som Facebook redaktör.Få fler besökare, kunder och affärer och samtidigt kostnadseffektivt både etablera och sprida dig i dessa sociala marknadsföringskanaler.MålgruppDenna kurs riktar sig till dig som helt eller delvis ansvarar för kommunikationen på en eller flera Facebook-sidor (företag/ organisation/ varumärke, o s v). Kanske är du redaktör, pressansvarig, informatör eller skribent i botten eller så har du en marknadsposition på ditt företag.Syfte: Kursen passar både små och stora företag/ organisationer/ varumärken. Kanske är Facebook-sidan helt nystartad så att du behöver hjälp att komma igång, eller så har du tagit över ansvaret för en sida som behöver ny energi. Du behöver som minst ha ett eget, personligt Facebook-konto för att hänga med på kursen.

Vi erbjuder både "Remote courses" och klassrumsundervisning på alla våra öppna kurser!

Du bokar valfri kurs som vanligt men skriv i "Övrigt" fältet "Remote" för kurs på distans. Är ni två som bokar "Remote" samtidigt så rabatterar vi priset med 30 %.

.

Hur går det till?

Lärarens kurs streamas från klassrummet i realtid och du kan på distans interagera i kursen med dina frågor samt höra andra deltagares frågor. Du behöver förstås ha rätt konfiguration och program på din dator men det hjälper vi till med i god tid inför kursen.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Inga förkunskaper krävs.

Kursens innehåll:

 • Vi börjar med att prata om de strategiska fördelarna med en Facebook-sida och vilken plats/ funktion sidan har i företagets sociala mediastrategi.
  Därefter går vi kort igenom hur man startar upp en ny Facebook-sida och gör lämpliga kopplingar mellan sidan.
 • Vi tar oss igenom grund-inställningarna och pratar om apps, kopplingar till andra sociala kanaler som Instagram, YouTube, o s v.
  Vi går sedan igenom metoder och teknik för att öka antalet följare och öka konvergensen.

  Det handlar om innehåll, texter, #hashtags, bilder, tävlingar, timing, apps. Vi pratar också om hur Facebook kan bli en kanal/ besöksdrivare till din blogg/ webbsida o s v.
  Vi tittar också på kopplingen mot Instagram och hur den kan bli en besöksdrivare
 • Efter kursen kommer du att ha ett utkast till en content calendar för din sida samt en rad idéer till hur du kan driva mer trafik till din Facebook-sida, få fler följare samt öka trafiken från Facebook till din webbsida.

Investering

Pris: 5900:- exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Facebook redaktör (1 dag), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

D&T Företagsutbildning

D&T Företagsutbildning

D&T Företagsutbildning

Vi erbjuder både distans och klassrumsundervisning på alla våra kurser! Skriv i "Meddelande" fältet om du vill ha kursen på distans. Hur går en distanskurs till? Lärarens kurs streamas från klassrummet i realtid och du kan på distans interagera i...


Läs mer om D&T Företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

D&T Företagsutbildning

Oxtorgsgränd 2
111 57 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Facebook redaktör (1 dag)!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 203 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar