Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Läsa och analysera en årsredovisning

CREDMA – The School of Credit Management
Kort om utbildningen
2 dagar
12 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-09-14 - Stockholm
Göteborg, Stockholm
Kommande starter
Göteborg
12 900 SEK
2020-11-11

Stockholm
12 900 SEK
2020-09-14

Stockholm
12 900 SEK
2020-11-03

Stockholm
12 900 SEK
2020-12-09

Kursbeskrivning

Målet med utbildningen är att du ska kunna läsa, förstå och analysera en årsredovisning för ett aktiebolag, även om du inte har några tidigare kunskaper i bokföring eller bokslut.

Kreditbedömningar – en grundläggande kunskap

Det är inte bara de som jobbar med bokföring och bokslut som behöver veta hur man kan bedöma ett företag och dess ekonomiska situation. Det är självklart viktigt vid köp och försäljning av företag, men det behövs också i vanligt förekommande situationer som till exempel när man står inför att välja en underleverantör. Att göra en korrekt bedömning av företag och andra motparter är en grundläggande kunskap för många. Balans- och resultaträkningens konstruktion inbjuder ibland till kreativ bokföring och då är det viktigt att kunna se igenom friserade och felaktiga siffror.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningen kräver ingen förkunskap om bokföring eller bokslut och vänder sig till alla som kan ha nytta av att förstå ekonomiska rapporter. Främst brukar det vara kredithandläggare, reskontrapersonal, inköpare, säljare med eget resultatansvar och kundansvariga i bank.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Läsa och analysera en årsredovisning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 73 recensioner.

Henrik Isgren, Danske Bank
(5)
Tycker kursledaren förklarade lungt och utförligt, även om många saker är nytt för mig. Materialet vi fått gjorde det lätt att följa med. Även tekniken fungerade bra vilket jag från början var tveksam till. Kursen sändes live via Zoom.
Navin Singh, Danske Bank
(5)
Framför allt är jag nöjd med Owe som har varit fantastisk men också med praktikfallen som togs upp i samband med kursen.
Kursdeltagare
(4)
4 av 5

CREDMA – The School of Credit Management

CREDMA – The School of Credit Management

Sveriges mest eftertraktade ekonomi- och kreditutbildningar

CREDMA - The School of Credit Management ägs av Företagsuniversitetet AB och utbildningarna äger rum i Företagsuniversitetets lokaler vid Globen i Stockholm. 1. Aha-upplevelsenTill synes tråkiga och ibland knepiga ämnen blir mycket lättförståeliga och underhållande. 2. KundnyttanFöretaget uppnår större, lönsammare och säkrare...


Läs mer om CREDMA – The School of Credit Management och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

CREDMA – The School of Credit Management

Box 10074
121 27 Stockholm-Globen

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 73 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 322 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar