Visa utbildning.se som: Mobil
Kort om utbildningen
1 dag
Nästa tillfälle: Datum kommer senare! - Distans
Distans, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
Datum kommer senare!

Stockholm
Datum kommer senare!
CREDMA – The School of Credit Management

Kursbeskrivning

Financial Fraud Forum 

Ekonomisk brottslighet riktad mot företag, samhälle och individ ligger på en rekordhög nivå. 47 % av alla företag uppger att de utsatts för bedrägerier eller bedrägeriförsök under det senaste året. Skadorna är stora och kostnaderna höga, något som gäller även offentlig sektor där de så kallade välfärdsbedrägerierna ökar. 

Financial Fraud Forum är en årlig konferens som belyser problemen och beskriver hur brottsligheten utvecklas just nu, men där vi också visar på att det finns effektiva sätt både att förebygga och stoppa ekobrott. Under en intensiv dag får du veta hur bedragarna tänker och agerar, vilka kryphål som gör deras verksamhet möjligt samt – framför allt – hur vi genom samverkan och metodiskt arbete kan minska deras möjligheter att begå brott.

På programmet:

  • Vad kan kreditupplysningsbolagen göra för att bidra till en lösning på det monumentala samhällsproblemet som bedrägerier utgör?
  • Illegala handelsplatser och andra platser de flesta inte besöker - Jan Olsson från Polisens nationella it-brottscentrum
  • Klarna: "Bättre samarbete och informationsutbyte en lösning"
  • Datainspektionens GD Lena Lindgren Schelin i heta stolen
  • Så utnyttjas välfärds-Sverige - Stig Svensson
  • Riskerna i kölvattnet av coronapandemin
  • Modus – så jobbar tjuven med bolag som brottsverktyg - Anders Björkenheim
  • The Falcon Funds – den stora pensionsblåsningen - TV4:s Jens B Nordströ
  • Internationelle affärsmannen Richard Bistrong om hur han genom små steg fattade fatala beslut och hamnade på "the dark side of international business"

Konferensavgift

4 900 kronor exkl. moms för deltagande på plats på IVA Konferens i Stockholm. Antal platser är begränsat på grund av rådande Covid-19 restriktioner.
3 900 kronor exkl. moms för deltagande direkt i din dator med livestreaming, möjlighet att ställa frågor via chatt och tillgång till extramaterial.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Financial Fraud Forum, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

CREDMA – The School of Credit Management

Sveriges mest eftertraktade ekonomi- och kreditutbildningar

Credma erbjuder kunskaper som utvecklar dig både i din yrkesroll och företagets affärer. Vi har marknadens mest populära utbildningar inom kredithantering, specialanpassade för företag samt bank- och finansverksamhet. Vi ger dig kunskapen och verktygen för rätt kredit och kundhantering. Kreditutbildning – kontroll över...


Läs mer om CREDMA – The School of Credit Management och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

CREDMA – The School of Credit Management

Box 10074
121 27 Stockholm-Globen

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Financial Fraud Forum!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 322 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Financial Fraud Forum från CREDMA – The School of Credit Management, fyll i dina uppgifter:

Reportage
Vad är den faktiska nettoskulden?
CREDMA – The School of Credit Management

Det är den vanligaste frågan Rickard Wilhelmsson får i samband med kursen "Företagsvärdering och förvärv". Rickard är en av Credmas populäraste och mest erfarna kursledare. I över 20 år har han jobbat med värdering och förvärv av företag, och numera lär han också ut det på halvtid på Linköpings Universitet.

Läs mer