Visa utbildning.se som: Mobil
Kort om utbildningen
1 dag
4 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-09-23 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Financial Fraud Forum

Vi följer upp fjolårets succékonferens Financial Fraud Forum och samlar återigen Sveriges främsta experter för att belysa problem och trender med bedrägerier och annan ekonomisk brottslighet men även för att komma med förslag på lösningar och inspirera!

På programmet 2019 står bland annat:

– Miljontals falska kontrolluppgifter hos Skatteverket - Pia Bergman expert på ekonomisk brottslighet

– Vad har hänt sedan 2018? – Stefan Lundberg från EBM och Annika Stenberg från Bolagsverket

– "Bedrägeriernas Picasso" berättar om luckorna som ledde till ett systematiskt bedrägeriarbete

– Penningtvätt och bedrägerier – Viveka Strangert, tidigare chef för Compliance på Swedbank.

– Prevention, förebyggande och detektering av fraud – Helena Wall, Head of Fraud Nordea

– När busen bär kostym, Jens Lapidus

Financial Fraud Forum genomförs i samarbete med premiumpartner FICO.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursinnehåll

Bedrägerier och annan ekonomisk brottslighet är den nya tidens kofot. Allt fler kriminella har flyttat över sin verksamhet på nätet och brottsligheten omsätter miljarder kronor varje år. Vi följer upp fjolårets succékonferens Financial Fraud Forum och belyser vad som har hänt sedan sist, hur vi måste gå vidare och varför vi inte har kommit längre!

Det går att bygga system som gör det svårare att göra fel, det går att arbeta proaktivt och uthålligt mot bedrägerier, även om de kriminella verkar ligga ett steg före hela tiden!

Välkommen till antibedrägerikonferensen Financial Fraud Forum 2019, en heldagskonferens för dig som arbetar inom bank och finans, som är ekonomichef, kreditchef, vd, controller eller säkerhetsansvarig. Några av landets absoluta experter belyser problemen med bedrägerier och annan ekonomisk brottslighet men ger också förslag på lösningar och inspirerar!

I år träffar vi åter chefsåklagare Stefan Lundbergfrån Ekobrottsmyndigheten och Annika Stenberg, Bolagsverkets generaldirektör för att följa upp vad som har hänt det senaste året. Vi får också möta Pia Bergman från Skatteverket som ger en bild av osanna handlingar och Helena Wallfrån Nordea, som beskriver ett målmedvetet och uthålligt arbete kring prevention och detektering av bedrägeribrott.

Dessutom får vi möta Joyti De-Laurey, "Bedrägeriernas Picasso" enligt internationell media, vd-assistenten som bedrog bolaget på miljontals pund innan hon greps och dömdes. Med den fasta övertygelsen att inga pengar i världen är värda ett fängelsestraff ger hon en bild av hur "tillfället gjorde tjuven" och att det snarare var hennes egen fartblindhet som gjorde att hon åkte fast, än det säkerhetsarbete som fanns.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Financial Fraud Forum 2020, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

CREDMA – The School of Credit Management

CREDMA – The School of Credit Management

Sveriges mest eftertraktade ekonomi- och kreditutbildningar

CREDMA - The School of Credit Management ägs av Företagsuniversitetet AB och utbildningarna äger rum i Företagsuniversitetets lokaler vid Globen i Stockholm. 1. Aha-upplevelsenTill synes tråkiga och ibland knepiga ämnen blir mycket lättförståeliga och underhållande. 2. KundnyttanFöretaget uppnår större, lönsammare och säkrare...


Läs mer om CREDMA – The School of Credit Management och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

CREDMA – The School of Credit Management

Box 10074
121 27 Stockholm-Globen

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Financial Fraud Forum 2020!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 304 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar