Visa utbildning.se som: Mobil
Kort om utbildningen
100 timmar
Nästa tillfälle: Datum kommer senare! - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm
Diplomerad Kreditchef

Kursbeskrivning

Diplomerad Kreditchef

Svenska Kreditföreningen och Credma lanserar tillsammans en avancerad diplomutbildning för kreditchefer och kreditspecialister, med en internationellt gångbar examen som mål. Utbildningen är en svensk version av den brittiska motsvarigheten, som hålls av världens största organisation för kreditprofessionen, CICM.

Chartered Institute for Credit Management, är väletablerade och har ett brett utbud av utbildningar och examinationer på olika nivåer inom området kredithantering. Den nya utbildningen för kreditchefer och kreditspecialister har med andra ord en stabil grund att stå på och bygger på gedigen erfarenhet.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Upplägg

Fyra delar i utbildning för kreditchefer och kreditspecialister

Utbildningen är indelad i fyra delar: Credit Management, Accounting Principles, Business Environment och Credit Risk Management. Totalt kommer det att ta ungefär 100 timmar att genomföra varje del, vilket inkluderar både lärarledda delar och självstudier. De lärarledda delarna kan genomföras på plats i utbildningslokaler eller digitalt.

Credma håller i utbildningen

Credma håller i utbildningen samt står tillsammans med Svenska Kreditföreningen och CICM som utfärdare av diplomet.

Examen, diplom m.m.

Diploma in Credit and Collections

Utbildningen som Svenska Kreditföreningen och Credma gemensamt håller i är CICM:s “Diploma in Credit and Collections”, som är en utbildning på den näst högsta nivån. Den kommer att ge kreditchefer i Sverige möjligheten att på nära håll få djupare kunskap inom sitt område samtidigt som den gör att de anpassar sina kunskaper till den allt mer internationella marknaden.

Medarbetare med erkänd examen

Eftersom allt fler företag arbetar internationellt är det viktigt att även svenska kreditchefer och specialister har nära till en högre utbildning som är erkänd internationellt. Dels för att hantera mer komplexa kreditsituationer, dels för att knyta kreditfunktionen närmare företagets strategiska arbete. CICM:s utbildning och diplomet som följer har ett högt anseende och är erkända av arbetsgivare inom bank, finans och näringsliv sedan många år tillbaka, både i Storbritannien och i världen.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Diplomerad Kreditchef, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

CREDMA – The School of Credit Management

Sveriges mest eftertraktade ekonomi- och kreditutbildningar

Credma erbjuder kunskaper som utvecklar dig både i din yrkesroll och företagets affärer. Vi har marknadens mest populära utbildningar inom kredithantering, specialanpassade för företag samt bank- och finansverksamhet. Vi ger dig kunskapen och verktygen för rätt kredit och kundhantering. Kreditutbildning – kontroll över...


Läs mer om CREDMA – The School of Credit Management och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

CREDMA – The School of Credit Management

Box 10074
121 27 Stockholm-Globen

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Diplomerad Kreditchef!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 322 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Diplomerad Kreditchef från CREDMA – The School of Credit Management, fyll i dina uppgifter:

Reportage
Vad är den faktiska nettoskulden?
CREDMA – The School of Credit Management

Det är den vanligaste frågan Rickard Wilhelmsson får i samband med kursen "Företagsvärdering och förvärv". Rickard är en av Credmas populäraste och mest erfarna kursledare. I över 20 år har han jobbat med värdering och förvärv av företag, och numera lär han också ut det på halvtid på Linköpings Universitet.

Läs mer