Visa utbildning.se som: Mobil

Bedrägerier mot organisation och person

CREDMA – The School of Credit Management
Kort om utbildningen
Egen takt
3 490 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Individuell start - Distans
Onlineutbildning
   
Distans
CREDMA – The School of Credit Management

Kursbeskrivning

Bedrägerier mot organisation och person – en digital kurs om bedrägeriprevention

  • Bolag som det nya brottsverktyget
  • Domänen – vad döljer sig bakom?
  • Förebygg, identifiera och hantera bedrägerier

I en tid av digitalisering, globalisering och ökat tempo är det svårare än någonsin att hinna med ett grundläggande arbete med bedrägeriprevention. Samtidigt är bedrägerier begångna på nätet den absolut snabbast växande formen av brottslighet. 

Med Företagsuniversitetets digitala utbildning Bedrägerier mot organisation och person, hjälper vi dig att förebygga, förhindra, identifiera och hantera bedrägerier.

Utbilda dig i bedrägeriprevention för att ligga steget före

I den här kursen får du lära dig att snabbt kartlägga människor och företag omkring dig. Vi går igenom digitala spår, företrädare, målvakter och utländska hot och bjuder på värdefull kunskap direkt från företrädare från Polisen och Internetstiftelsen. Allt för att du ska ha möjlighet att ligga steget före bedragarna.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursinformation

Förebygg, identifiera och hantera bedrägerier

Under den här kursen får du fördjupad kunskap om ekobrottslighet i stort men också praktiska verktyg och metoder som gör att du har en bättre chans att förebygga, förhindra, identifiera och hantera internetrelaterade bedrägerier nu direkt.

Utbildningen är helt digital och du genomför den alltså när du vill, i vilken takt du vill, från vilken plats och skärm (dator, surfplatta eller mobil) du vill. Du kan också gå tillbaka och upprepa materialet valfritt antal gånger under en 12-månadersperiod.

Upplägg

Längd: Egen takt, ca 6h

Datum: Individuell start

Lärare

Huvudkursledare och medförfattare till kursen är Anders Björkenheim, expert på bedrägeriprevention. Anders tillhör Sveriges mest respekterade röster inom bedrägerier och syns ofta som expertkommentator i media. Han fick 2018 Kreditpriset för sitt uppmärksammade arbete med att synliggöra och motarbeta bedrägerier mot svenska företag.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Bedrägerier mot organisation och person, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

CREDMA – The School of Credit Management

Sveriges mest eftertraktade ekonomi- och kreditutbildningar

Credma erbjuder kunskaper som utvecklar dig både i din yrkesroll och företagets affärer. Vi har marknadens mest populära utbildningar inom kredithantering, specialanpassade för företag samt bank- och finansverksamhet. Vi ger dig kunskapen och verktygen för rätt kredit och kundhantering. Kreditutbildning – kontroll över...


Läs mer om CREDMA – The School of Credit Management och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

CREDMA – The School of Credit Management

Box 10074
121 27 Stockholm-Globen

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Bedrägerier mot organisation och person!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 322 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Bedrägerier mot organisation och person från CREDMA – The School of Credit Management, fyll i dina uppgifter:

Reportage
Vad är den faktiska nettoskulden?
CREDMA – The School of Credit Management

Det är den vanligaste frågan Rickard Wilhelmsson får i samband med kursen "Företagsvärdering och förvärv". Rickard är en av Credmas populäraste och mest erfarna kursledare. I över 20 år har han jobbat med värdering och förvärv av företag, och numera lär han också ut det på halvtid på Linköpings Universitet.

Läs mer