UL - Utvecklade Ledarskap (Exkl. logi)

Längd
4 dagar
Längd
4 dagar
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

utvecklande ledarskap

Att vara ledare är ett förtroende du får från dina medarbetare

UL är en ledarskapsutbildning för utvecklande ledare som vill inspirera och motivera.

Utbildningen i Utvecklande Ledarskap inleds med att inventera ledarens aktuella ledarskapsbeteende med analysverktyget 360 grader. Både överordnade, sidoordnade och underordnade får möjlighet att bedöma ditt ledarskap samtidigt som du själv gör en självskattning.

Under Utvecklande Ledarskaps tre första dagar, får du en möjlighet att få en inblick i och förstå dessa mönster och mekanismer.
Efter drygt en månad sker en uppföljningsdag för ytterligare reflektioner och utbyte av erfarenheter. Totalt 4 dagar (3 + 1 dagar)

UL bygger på vetenskaplig grund som Försvarshögskolan har kartlagt. Den amerikanska modellen Transformational Ledership uppkom vid flera studier där förbättrad effektivitet inom organisationer påvisats. Fortsatta studier och med hjälp av internationella kontakter med forskare kom Försvarshögskolan fram till denna modell av ledarskapsmodell, Utvecklande Ledarskap

Målgrupp

UL - Utvecklande ledarskap, för vem

UL är en utbildning för ledare eller chefer som vill utvecklas och få ökad insikt i sitt eget ledarbeteende och ledarroll. Du behöver vara chef eller ledare över ett antal personer som kan ge återkoppling på dina ledaregenskaper.

Upplägg

Hur fungerar UL - Utbildningen

Innan utbildningen startar får dina medarbetare och du själv skatta ditt ledarskapsbeteende med hjälp av ett bedömningsformulär (ULL) på ett 60-tal frågeställningar. Dessa frågor sänds via mail till medarbetarna och är anonyma för dig under din utbildningen.

Den personliga feedback som du får av svaren från dina medarbetare kan ses som en inventering av ditt aktuella ledarskapsbeteende. En högre frekvens av Utvecklande Ledarskap leder till ett gynnsamt organisatoriskt utfall och mer gynnsam individuell utveckling för alla i gruppen.

Arbetet under dagen sker i små grupper där du kan reflektera på djupet över din egen ledarstil och utvecklingspotential.

Gruppstorlek: 6-15 deltagare,utbildningen leds av certifierade handledare
Samtliga handledare är certifierade av Försvarshögskolan, som äger och kontinuerligt kvalitetssäkrar utbildningen.

Mat & logi

Utbildningen genomförs som externat. I priset ingår kursavgift, allt material och måltider under utbildningstiden.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om UL - Utvecklade Ledarskap (Exkl. logi), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Core Code International
Slottsbacken 8
11130 Stockholm

CoreCode International

Vi vill vara en inkluderande och engagerande källa, förebild och stöd till livslångt lärande som ger mervärde. Vi tror på ett modernt ledar- och medledarskap där många får och vill ta ansvar. Den individuella utvecklingen hos chefer och medarbetare är...

Läs mer om Core Code International och visa alla utbildningar.

Highlights