Visa utbildning.se som: Mobil

Fortsättning THE 7e dagen

Core Code International
Kort om utbildningen
1 dag
900 SEK exkl. moms
   
Distans
 För dig som gått UGL eller THE

Kursbeskrivning

För dig som gått UGL eller THE

Hur tar du nästa steg? Välkommen till våra interaktiva möten online!

Vill du reflektera tillsammans med andra deltagare kring utmaningar, möjligheter och praktiska verktyg, samt öka självförtroendet att påverka till förändring?

För en varaktig förändring behövs återkommande tillfällen för att hålla i kunskaperna, skapa utrymme för reflektioner och feedback samt planera in aktiviteter. Om det finnns intresse finns det möjligheter att fortsätta med flera möten online.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

För dig som gått UGL

Många har efterlyst uppföljningstillfällen, därför erbjuder vi dig nu en uppföljning online som vi kallar"Den 6:e dagen online".

En utvärdering av UGLs effekter som är gjord av Karolinska Institutet bekräftar att kursen ger resultat, men den kan "slarvas bort" genom bristande uppföljning. Vårt möte online är tänkt som en start för ett arbete som du kan fortsätta med på egen hand eller med hjälp av andra deltagare i den virtuella gruppen.

Läs mer om vår utbildning UGL här.

För dig som gått THE

Du har säkert haft en uppföljningsdag med din grupp och provat på att genom Mebook arbeta vidare med att förankra dina insikter i dig själv och i din vardag.

Vi ger dig nu möjlighet att fortsätta reflektera över vad du kan fortsätta med i din utveckling,  därför erbjuder vi dig nu en uppföljning online som vi kallar"Den 7:e dagen online"

Hur ser ditt nästa steg ut? Hur skulle du kunna bidra ytterligare med nyvunna erfarenheter för att skapa ett effektivt och inkluderande klimat i din organisation.

Läs mer om vår utbildning THE här.

Upplägg

Du kan välja att sätta på din webbkamera eller prata utan bild via mikrofon eller telefon. Grupperna är max 8 personer.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Fortsättning THE 7e dagen, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Core Code International

CoreCode International

När vi människor tar till vara på varandras olika färdigheter, tankar och erfarenheter blir det bra för verksamheten. Vi på CoreCode lyssnar in, är närvarande och tillgängliga för våra kunders olika perspektiv. Vi tar ansvar före, under och efter utbildningar...


Läs mer om Core Code International och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Core Code International

Slottsbacken 8
11130 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Fortsättning THE 7e dagen!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 39 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Fortsättning THE 7e dagen från Core Code International, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar