Visa utbildning.se som: Mobil

Förtroendefullt samarbete

Core Code International
Kort om utbildningen
3 dagar
15 200 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-11-30 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Distans, Stockholm
Svenska

Video

Kursbeskrivning

Framgångsrikt samarbete

- Chefer ska ha kunskap om hur man förebygger och hanterar ohälsosam arbetsmiljö

Interaktiv utbildning som processleds av våra handledare online

Arbetsmiljöverkets regler ställer krav på att arbetsledare och chefer ska ha kunskap om hur man förebygger och hanterar ohälsosam arbetsmiljö. Vi erbjuder dig möjligheten att träna på detta. Framgångsrikt samarbete är ett praktiskt laboratorium, där deltagarna – utifrån beforskade teorier och väl beprövade modeller – ökar sin kompetens som konfliktförebyggare och konfliktlösare, vilket bidrar till effektivare samverkan för att nå uppsatta mål.

Du erbjuds att även utforska dina unika starka sidor och din personliga stil genom att använda LIFO – ett instrument som visar hur dina avsikter, handlingar och dess effekt hänger ihop, både när allt går bra och när du upplever stress eller spänning i dina relationer.

Framgångsrikt samarbete är en nätbaserad interaktiv utbildning som processleds av våra handledare online, fördelad på 2 halvdagar samt ett uppföljningstillfälle (2 timmar), sammanlagt 10 timmar. Utvecklande hemuppgifter ingår.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

  • Chefer, ledare och nyckelpersoner som behöver och vill öka sin kompetens inom konfliktområdet
  • Tidigare deltagare i utbildningen Förtroendefullt samarbete (FS) som ytterligare vill träna på att förebygga och lösa konflikter
  • Medarbetare som möter kunder i kundtjänst, call center eller dylikt

Kursinnehåll

Målet är att öka deltagarnas förståelse för vad en konflikt kan vara och varför den uppkommer, samt hur konflikter kan förebyggas och lösas akut. Framgångsrikt samarbete ger dig dessutom konkreta verktyg och nya vanor att omedelbart använda i din vardag. Du kommer även att få stöd i att skapa en personlig handlingsplan för verklig action.

Utbildningen följer en fastställd kursplan, för intyg krävs att du medverkar vid båda tillfällen. Får du förhinder vid enstaka tillfällen erbjuder vi möjligheter att delta i en annan grupp.

Grupperna är max 8 personer. Deltagarna som regel arbetar inte tillsammans (om ni inte uttryckligen önskar något annat). Alla hör alla och kan även välja att se varandra under arbetet i smågrupper.

Tid & plats

13.00 -17.00 båda dagar: 26 augusti och 2 september 2020

Datum och tid för uppföljningstillfället bestäms utifrån gruppens behov och möjligheter

Kursledare

Michael är beteendevetare och har i över 15 år arbetat med lednings-, chefs och medarbetarutveckling. Under en längre tid har han också arbetat som chef på olika nivåer inom försvaret. Var bland annat kurschef, huvudlärare, avdelningschef på Militärhögskolan Karlberg.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Förtroendefullt samarbete, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 3 recensioner.

Birgitta
Uppskattar verktyg som ger perspektiv. Väldigt användbart i mitt arbete. Intressant att få lära mer om FIRO.
Markus
Fokus på samarbete men gav möjligheten att reflektera över sina egna reaktioner och hang-ups
Maria
En av de bästa kurser jag gått hittills - det gav mig jättemycket att få reflektera över mig själv och diskutera tillsammans med andra kring hur vi tänkte och reagerade.

Core Code International

CoreCode International

När vi människor tar till vara på varandras olika färdigheter, tankar och erfarenheter blir det bra för verksamheten. Vi på CoreCode lyssnar in, är närvarande och tillgängliga för våra kunders olika perspektiv. Vi tar ansvar före, under och efter utbildningar...


Läs mer om Core Code International och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Core Code International

Slottsbacken 8
11130 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 39 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Förtroendefullt samarbete från Core Code International, fyll i dina uppgifter: