Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Yrkesutbildning kognitiv beteendeterapeut (KBT-terapeut)

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 15 recensioner.

Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Susanne Jansson
(5)
Det har varit jättebra kurslitteratur. Relevant på rätt svårighetsgrad. Toppen med handledningen! Bra att ha den innan man börjar med klienter. Rekomenderar Contar så ofta jag kan.
Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Utbildningsdeltagare
(4)
Kunniga föreläsare. Mkt tid för reflektioner o frågor oftast. Humor. Ibland har vi dock inte hunnit gå igenom hela kompendiet.
Utbildningsdeltagare
(5)
Jag har trivts jättebra på Contar och med upplägget. Tycker det har varit roligt med olika lärare för olika "ämnen". Det har varit väldigt lärorikt.
Utbildningsdeltagare
(4)
En bra utbildning med både teoretiskt och praktiskt arbete.
Utbildningsdeltagare
(5)
Jag har känt mig trygg i Contars regi! Jag har kunnat fråga vad som helst och vara mig själv!
Utbildningsdeltagare
(3)
Jag saknar personlig feedback efter varje termin.
Louise Gillstedt
(5)
Jag har tack vare utbildningen fått en bra grund för att fortsätta jobba som terapeut. Jag använder mig dagligen av de teorier och verktyg jag fått genom utbildningen, det är oerhört hjälpsamt både för att förstå och analysera en klients problematik och i förlängningen hjälpa dem att använda lämpliga verktyg eller strategier. Tack för dessa två år!
tom Björk
(5)
Kursdeltagare
(4)
Trevlig lokal och ändamålsenliga. Något litet kök är väl det negativa.
Kursdeltagare
(4)
Titti Bågling
(4)
Ja, jag kan anpassa mig och ställa bra frågor, ser personer på ett helt annat sätt än tidigare. Jobbar på en linje som samtalsterapeut. Vet att jag hjälpt många. Har rekommenderat en granne att gå utbildningen som börjat studera.
Janina Brodaty
(4)
Jobbade med missbruk innan utbildningen och gör även efter. Tycker inte att den riktigt motsvarade mina förväntningar då jag tycker det borde vara högre krav på den. Så mitt svar på att jag rekommenderar arrangören så gör jag det men inte när det gäller beroendefrågorna. Att få jobb efter utbildningen är väl ganska bra. Det beror lite på efterfr...
Visa mer
Anne Frölund
(4)
Hade en egen städfirma samt jobbade inom äldreomsorgen innan utbildningen. Är på gång att etablera eget företag som KBT terapeut. Har fått mer empati för olikheter, mer insikter om hur problem kan starta. Är kanske inte så lätt att få jobb om man är äldre. Dock inte för ung heller då livserfarenhet är ett plus om man ska jobba med människor. Vi ...
Visa mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!