Visa utbildning.se som: Mobil

Yrkesutbildning kognitiv beteendeterapeut (KBT-terapeut)

Contar
Kort om utbildningen
2 år
31 920 - 32 160 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-03-26 09:00 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Contars utbildning till KBT-terapeut är en grundläggande psykoterapiutbildning motsvarande steg 1. Den bedrivs på halvfart och inom två år är eleverna diplomerade KBT-terapeuter.

Parallellt med eller efter utbildningen till KBT terapeut kan eleverna bredda sin kompetens inom Familjeterapi, Anhörigterapi, Beroendeterapi eller MI-terapi.

Contars utbildningar är unika genom sin mångfald av valmöjligheter och att vi tillhandahåller allt som krävs för att klara yrket samtalsterapeut på ett bra sätt: Teoretiska genomgångar, praktiska övningar, egen gruppterapi, yrkesförberedande arbete och eget klientarbete under handledning. Den personliga utveckling som våra elever genomgår är en viktig del av utbildningen. Efter diplom finns sedan möjlighet till medlemskap i yrkesnätverket ContarTerapeuterna.

Målsättning
Målsättningen är att man som diplomerad KBT terapeut (steg 1) självständigt ska kunna bedriva samtalsterapi under handledning av en legitimerad psykoterapeut.

För mer information besök gärna Contars hemsida eller fyll i en intresseanmälan nedan.

Vänligen observera att alla priser på denna site visas exklusive moms.

Investering

31 120 kr exklusive moms per kurs (totalt 4 st).

Eleven binder sig för en kurs i taget och kan välja att pausa utbildningen vid behov för att återuppta studierna vid senare tillfälle. Utöver kursavgiften tillkommer kurslitteratur och gruppterapi. För närvarande erbjuder Contar gruppterapi för 18 900 kr per 30 sessioner. Litteraturen lånas på bibliotek eller köpes.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Yrkesutbildning kognitiv beteendeterapeut (KBT-terapeut), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 15 recensioner.

Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Susanne Jansson
(5)
Det har varit jättebra kurslitteratur. Relevant på rätt svårighetsgrad. Toppen med handledningen! Bra att ha den innan man börjar med klienter. Rekomenderar Contar så ofta jag kan.
Kursdeltagare
(5)
5 av 5

Contar

Contar

Vi erbjuder ett komplett utbildningsprogram för dig som vill arbeta med människor och samtalsterapi. Vi utbildar enskilda individer, grupper, företag och organisationer i att använda samtalet för stöd, hjälp, utveckling och förändring.  Vår allra viktigaste utgångspunkt är uppfattningen att alla...


Läs mer om Contar och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Contar

Högbergsgatan 30A 1tr
116 20 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,4)
Baseras på 15 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 132 recensioner.
Alla recensioner för arrangören