Visa utbildning.se som: Mobil

Utbildning i familjeterapi

Contar
Kort om utbildningen
5 månader
36 800 - 45 120 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Utbildning i familjeterapifamiljeterapi

Vår utbildningi familjeterapi riktar sig till den som önskar bredda sina kunskaper inom systemteori och dess påverkan för den individuella utvecklingen så väl som för relationer individer sinsemellan, främst med fokus på familj. Under kursens gång berörs socialkonstruktionistiska aspekter, hur vårt sätt att kommunicera med varandra får olika utfall samt diskussion kring evidencebaserad forskning och egna reflektioner gällande ämnet och olika teorier.

Alla Contars diplomerande utbildningar startar med en Grundkurs i KBT. Grundkursen kan även läsas parallellt med utbildningen i familjeterapi. För den som sedan erhållit diplom på kursen i familjeterapi finns även möjlighet att vidareutbilda sig till Familjeterapeut.

För mer information besök gärna Contars hemsida eller fyll i en intresseanmälan

Investering

Utbildning i familjeterapi består av två delkurser: 

Grundkurs i KBT - 8 480 kr exkl moms

Familjeterapi - 36 800 kr exkl moms

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Utbildning i familjeterapi, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Anna-Lena Bengtsson
(5)
Jag har fått bra verktyg och bekräftelse, teorier att jag har gjort rätt i yrkeslivet. Väldigt engagerad föreläsare som givit lust till mer kunskap, Alltid välkommnande i lokalen, rent och snyggt med blommor i foajé
Sofia Oskarsson
(5)
Bra upplägg och kursen har gett mig många bra vertyg i mitt arbete. Jag har lärt mig mycket men också fått bekräftat att jag i mitt yrke tänker "rätt" Dock önskar jag att komunikationen mellan föreläsare och personal hade varit bättre exempelvis gällande inlämningsuppgifterna.
Nahid Mokri
(5)
5 av 5

Contar

Contar

Vi erbjuder ett komplett utbildningsprogram för dig som vill arbeta med människor och samtalsterapi. Vi utbildar enskilda individer, grupper, företag och organisationer i att använda samtalet för stöd, hjälp, utveckling och förändring.  Vår allra viktigaste utgångspunkt är uppfattningen att alla...


Läs mer om Contar och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Contar

Högbergsgatan 30A 1tr
116 20 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,6)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 129 recensioner.
Alla recensioner för arrangören