Visa utbildning.se som: Mobil

Möta rättshaveristiskt beteende i terapi

Contar
Kort om utbildningen
1 dag
1 440 SEK exkl. moms
   
Distans

Kursbeskrivning

En temadag hos Contar

I Contars utbildning till KBT-terapeut ingår varje vår och höst ett antal temadagar där samtliga klasser i utbildningen samlas för att ta del av relevanta och intressanta ämnen. Vi bjuder in externa föreläsare med olika kunskaper och erfarenheter kring teman som är aktuella för blivande terapeuter att lära sig mer om. Våra studenter brukar lyfta just dessa dagar i extra positiva ordalag när de recenserar utbildningen.

Förutom att dagarna ingår i utbildningen till KBT-terapeut så erbjuds de också som endagskurser för dig som vill lära dig mer om dessa ämnen. Dagarna är utformade för framtida och nuvarande behandlare.

Rättshaverism

Kursdagen den 3:e maj handlar om hur du kan möta rättshaveristiskt beteende i terapi och behandling och hur du kan hantera de utmaningar som uppstår när du får din kompetens utmanad.

Föreläsare Jakob Carlander

Jakob Carlander är legitimerad psykoterapeut, handledare och författare. På sin mottagning arbetar han med individuell psykoterapi och parterapi. Dessutom handleder han personalgrupper och föreläser. Innan han öppnade egen mottagning arbetade Jakob med personalvård som föreståndare vid Linköpings stifts Själavårdscentrum. Dessförinnan var han under många år verksam inom den psykiatriska vården i Uppsala på Ulleråker som sjukhuspräst och terapeut. Jakob arbetar också som litteraturkritiker på Östgöta Correspondenten och UNT, Upsala Nya Tidning, och som frilansskribent med inriktning på frågor som berör vård, omsorg, etik och människosyn.

Delbetalning

Har du inte möjlighet att betala hela utbildningskostnaden på en och samma gång? Du erbjuds möjligheten att delbetala kostnaden en gång i månaden i upp till max 5 månader. För var avbetalningsmånad tillkommer en administrativ avgift och du ansvarar själv för att de månatliga inbetalningarna sker enligt överenskommen plan.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Möta rättshaveristiskt beteende i terapi, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Contar

Contar – proffs på samtal!

Vi erbjuder ett komplett utbildningsprogram för dig som arbetar med, eller vill arbeta med människor och samtal. Vi utbildar enskilda individer, grupper, företag och organisationer i att använda samtalet för stöd, hjälp, utveckling och förändring. I vårt utbildningsutbud ingår flertalet...


Läs mer om Contar och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Contar

Högbergsgatan 30A 1tr
116 20 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.contar.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Möta rättshaveristiskt beteende i terapi!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 440 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Möta rättshaveristiskt beteende i terapi från Contar, fyll i dina uppgifter: