KBT - kognitiv beteendeterapi, introduktionskurs

Contar, i Stockholm (+1 orter)
Längd
6 dagar
Språk
Svenska
Längd
6 dagar
Språk
Svenska
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Kom på grundkurs i KBT

Introduktionskurs i kognitiv beteendeterapi

Contars introduktionskurs i KBT ger dig en grundkunskaper och orientering i viktiga områden inom KBT (kognitiv beteendeterapi) och psykologi. Kursen är en mix av teori och praktik och vi arbetar i små klasser för att underlätta gruppdiskussion. Under sex dagar fördelade på tre veckor ses vi i klassrummet för föreläsningar och för att reflektera tillsammans. Mellan kursdagarna arbetar du självständigt med litteraturstudier och studieuppgifter.

Introduktionskursen i KBT är en självständig kurs men även starten på vår diplomerande yrkesutbildning till KBT-terapeut.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som är intresserad av KBT och psykologi och kanske även arbetar med att stötta människor i förändringsprocesser. Du erhåller här viktiga verktyg som du har nytta av i mötet med människor, i din profession så väl som till vardags.

Innehåll

  • Samtalsmetodik och strukturen i KBT
  • Psykologiska begrepp och teorier
  • Inlärningspsykologi och beteendeanalys
  • Anknytningsteori
  • Sokratiska frågor och kognitiv omstrukturering
  • KBT och existentiella perspektiv
  • Kursen avslutas med en hemskrivning

Delbetalning

Har du inte möjlighet att betala hela utbildningskostnaden på en och samma gång? Du erbjuds möjligheten att delbetala kostnaden en gång i månaden i upp till max 5 månader. För var avbetalningsmånad tillkommer en administrativ avgift och du ansvarar själv för att de månatliga inbetalningarna sker enligt överenskommen plan.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om KBT - kognitiv beteendeterapi, introduktionskurs, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 59 recensioner
Skriv en recension
5/5
Tina Alvhammar
23 sep 2022

Mycket bra! Rekomenderar den till vänner och arbetskollegor. Toppenbra föreläsare alla tre. Pedagogiska och jordnära. Gav nya verktyg till mitt arbete samt repitition av gammal ...

Visa mer
3/5
Kursdeltagare
23 sep 2022

På flera sätt bra och jag uppskattar att det varit tydligt och bra framförhållning med schema i god tid. Bra upplägg med hybriden, tycker det funkat bra. Inget fel på föreläsarn...

Visa mer
5/5
Liv
23 sep 2022

Jag upplevde detta som en bra start för kommande fortsättningskurs. Med detta har jag fått en bättre inblick i vad det handlar om.

Contar
Högbergsgatan 30A 1tr
116 20 Stockholm

Contar – proffs på samtal!

Vi erbjuder ett komplett utbildningsprogram för dig som arbetar med, eller vill arbeta med människor och samtal. Vi utbildar enskilda individer, grupper, företag och organisationer i att använda samtalet för stöd, hjälp, utveckling och förändring. I vårt utbildningsutbud ingår flertalet...

Läs mer om Contar och visa alla utbildningar.

Highlights