Visa utbildning.se som: Mobil

Lufttäthet i byggnader projektering till produktion - Liveutbildning

Conservator Academy
Kort om utbildningen
4 timmar
3 300 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Företagsanpassad utbildning: Kontakta oss om du önskar boka denna utbildning. - Distans
Företagsanpassad utbildning
   
Distans
Svenska

Kursbeskrivning

Moderna byggnader är system vilka förutsätter en viss lufttäthet, om inte systemet ska sättas ur spel. Energiåtgång, och därmed också miljökrav, är bara en faktor avseende lufttäthet.

Fuktsäkerhet och termisk komfort är två andra faktorer, vilka också påverkar vårt långsiktiga miljöarbete. Kort och gott innebär dagens krav på byggnaders utformning och konstruktioner att det inte finns marginaler för oönskade luftläckage. Grunden för att klara dessa krav är kunskap. Oavsett om du är beställare, entreprenör eller konsult.

______________

Kursen är en liveutbildning på distans. Vill du gå din utbildning online från en annan ort men ändå ha föreläsningar ledda av våra kursledare live med möjligheten att ställa frågor, då är detta utbildningarna för dig.

Kursen är en halvdag och äger rum under ett tillfälle på 4 timmar.

Målgrupp

Denna utbildning riktar sig till dig som beställare, konsult eller entreprenör som vill fylla på med kunskap avseende vikten av lufttätheten i byggnader och hur vi utför våra byggnader lufttätt.

Kursinnehåll

  • Bakgrund – Varför lufttäthet?
  • Vilka kravställningar finns för lufttäthet och vad säger lagen?
  • Hur bygger vi lufttätt? – ByggaL, metod för lufttätt byggande
  • Att tänka på i projektering och produktion
  • Verifiering av lufttäthet – lufttäthetsprovning och läckagesökning

Tid & plats

Plats:
Utbildningen är på distans och kan genomföras från din dator.

Kurstillfällen:

  • 28 April 2021 - kl 08.00-12.00
  • 13 Oktober 2021 - kl 08.00-12.00

Kursledare

Linus Björnlund

Linus Björnlund

Diplomerad fuktsakkunnig | Byggdoktor | Certifierad passivhusexpert

Linus Björnlund har ca 20 år i byggbranschen med fuktsäkerhet och lufttäthet som huvudfokus. Han är diplomerad fuktsakkunnig och byggdoktor och arbetar bland annat med fuktsäkerhets- och lufttäthetsfrågor i projektering och produktion.

Linus är också Internationellt certifierad passivhusexpert, vilket innebär att han innehar fördjupad kunskap om det som krävs för att lyckas med ett passivhusprojekt. Både avseende lufttäthet, material- och konstruktionsval.

Vidare har Linus stor erfarenhet av lufttäthetsprovningar och termografering i fält. Denna samlade kunskap använder Linus som utbildare avseende fuktteori, byggnadsfysik och lufttäthet.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Lufttäthet i byggnader projektering till produktion - Liveutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Conservator Academy

Conservator är ett konsultföretag med fokus på fukt och inomhusmiljö. Som renodlade konsulter är kunskapen vår viktigaste produkt. I kombination med lång erfarenhet och modern utrustning gör den oss till en perfekt samarbetspartner i allt som rör fukt och inomhusmiljö....


Läs mer om Conservator Academy och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Conservator Academy

Slöjdaregatan 11
393 66 Kalmar

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Lufttäthet i byggnader projektering till produktion - Liveutbildning!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Lufttäthet i byggnader projektering till produktion - Liveutbildning från Conservator Academy, fyll i dina uppgifter: