Recensioner av Consentio Ledarskap AB

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 164 recensioner.

Nilla Hedlund

Detta var fantastiska dagar där jag under professionell ledning av kursledarna lärde mig saker om mig själv. Detta både som ledare och individ, hur jag uppfattas och uppfattar andra samt hur jag är i en ny grupp. Övningarna var jättebra, insiktsfulla och konstruktiva och jag tog med mig mycket tillbaka till kontoret men även privat. Stor eloge t...

Visa mer
Mikael

Att träffa nya människor och att lära känna så för mig nya människor på fyra dagar fick mig att reflektera över hur lite vi vet om varandra fast vi tror vi känner våra absolut närmsta. För mig blev UGL lite av ett uppvaknande över min situation och var jag står i livet. Vilka vägar som är möjliga. Kan varmt rekommendera detta.

Maria Basilier

Har du gått ledarskapsutbildningar förut kommer du nog känna igen en del av teorierna som lärs ut. Här lyckas skickliga kursledare översätta teorierna i praktik och på så sätt knyta ihop säcken. Du får med dig en värdefull verktygslåda som du kommer ha nytta i arbetet men också privat. Det är långa och tuffa dagar men väl värt den investeringen.

Salomon Bekele, arb ordf Watt&Veke

Det fantastiska med IBL är jag som ledare nu har ett ramverk och en verktygslåda som, samtidigt som de är tydliga och enkla, adresserar det som är viktigt på riktigt. Redan dagen efter kursen hade jag nytta av det och nästa vecka börjar jag resan för att tillsammans med mitt redan grymma Team bli ännu vassare. Tack Consentio, ni har skapat ett r...

Visa mer
Håkan Bay-Eriksson, KS Industriservice AB

Detta är en kurs som passar mig och mitt företag då vi behöver få fler medarbetare som både får och tar ansvar och kontroll i sina roller. Kursen hålls av mycket professionella kursledare med relevant erfarenhet och kunskap.

Fredrik Malm, vd Securus Säkerhet

Jag har genom åren gått olika utbildningar där jag få ta del av vad som fungerar. Äntligen fick jag en utbildning som både visade på vad, men framförallt gav mig konkreta "hur" verktyg som stöd i förändringsarbetet. Krydda detta med att få träffa nya spännande människor som alla bidrog med sin erfarenhet. Vilken guldgruva! Tack för en toppenutb...

Visa mer
Stefan Kula

Här hittar man riktigt konkreta verktyg som fungerar i vardagen. Klok och användbar för ett tydligare ledarskap som släpper lös kraften i organisationen på ett relativt enkelt sätt.

Sarah

Kan varmt rekommendera UGL. Vi kom utanför vår trygghetszon, lärde oss att bli trygga, samarbeta, motivera och bli en inspirerande, coachande och rättvis ledare. Mycket fokus på feedback, konflikthantering och utveckla ditt ledarskap. Perfekt blandning med teori och praktiska övningar. Fick mycket material och kött på benen.

Victoria

UGL kursen var otroligt lärorik och givande. Du fick nya perspektiv och insikter både om dig själv och om andra personer. Jag fick med mig många verktyg hem för att utveckla mitt ledarskap.

Anne Ohlsson

Tankar, reflektioner, högt - lågt, skratt - tårar men framförallt ryggsäcken full med ny kompetens och verktyg till att förstå mig själv och andra

Johan Hjorth, AB Sundplast

De djupare insikterna man fick med sig bär man med sig hela livet. Både gällande sin egen roll i ett sammanhang men främst hur en grupp fungerar tillsammans och utvecklas är något som varje ledare på alla nivåer ska kunna dra lärdomar av . Rekommenderas till alla stora och små ledare i alla olika företag.

Jakob Molin

Intressant kurs med huvudfokus på grupputveckling där upplevelsebaserat lärande utgjorde viktigt inslag. Kunniga kursledare!

Jenny Antonsson

Kan egentligen inte säga mycket mer än att detta är en kurs som alla borde göra. Personlig utveckling är något som inte bara gagnar dig själv utan även alla andra runt dig.

Fredrik Hansson Höganäs Verkstads AB

Denna kanon kurs bör man gå. Mycket lärorikt, hur en grupp fungerar och vilka roller man har i en grupp. Jag kan rekommendera Consentio Ledarskap AB när man skall utbilda sig

Sophie Noresson Fjellsen

Utmanande men häftig och inspirerande utbildning där människors beteende inklusive mitt eget fick testas.

Alexander P

Fantastik upplevelse som måste upplevas själv för att förstå. Något alla bör gå. Väcker intresse och frågeställningar som kanske inte kommit fram själv, för vissa, med en tidsmässig genväg till att få erfarenhet om gruppdynamik.

Roger Vajda

Utbildningen var mycket bra och jag fick ut mer av den än vad jag kunde önska.

Jan-Erik Jonsson

En del nytt och mycket bekräftelse på tidigare erfarenheter, eftersom jag varit chef och ledare i många år. Bra mix av deltagare, branscher och erfarenheter. Deltagarna hade stor variation i sin längd och omfattning av chefs/ledarskap. En av få utbildningar jag verkligen kan rekommendera. För alla.

Nicklas Lilja, Malmö stad

Jättebra kurs då man fick uppleva kursmaterialet och inte bara föreläsningar. Gav ökad förståelse.

Stefan Johansson, Villaägarnas riksförbund

Veckan gav, förutom insikter om mig som person och ökad självkännedom, verktyg för att göra mig tryggare i min ledarroll och förmåga att se gruppens utveckling i nytt perspektiv. Därutöver gavs en ökad förståelse för hur konflikter kan uppstå och hur de på ett effektivt sätt kan bemötas/hanteras.

Marcus Linné, Linnés I Kristinehamn AB

En väldigt nyttig kurs som gav mig många aha-upplevelser och nya synsätt kring grupp, hur grupper fungerar.

Stefan Sjöblom, Securus

Det var en ögonöppnare och bra att få bekräftat vem man är i en grupp. Så jag lärde mig mycket👍

Cecilia Laisfeldt

Intressant, rolig och utvecklande och utmanande.

Simon Månsson Ljgk

Mycket bra och lärorik vecka!

Monica Nilsson

Det var svårt att ha förväntningar på utbildningen då man inte fick så mycket förhandsinformation med sig. Ändå hade man förväntningar och jag tyckte att mina förväntningar verkligen uppfylldes. Det var ett mycket bra upplägg där man verkligen fick testa sina egna gränser och i lugn miljö få möjlighet till att reflektera. Vi var en mycket bra gr...

Visa mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!