Visa utbildning.se som: Mobil

Ledarskapsutbildning - att leda på distans

Consentio Ledarskap AB
Kort om utbildningen
7,5 timmar
5 495 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Kontakta oss för information om kurstillfälle - Distans
Öppen utbildning
   
Distans

Video

Kursbeskrivning

Världen ser just nu väldigt annorlunda ut för de flesta av oss. Ingen har idag facit på hur det kommer att se ut efter pandemin, men vi kan göra vissa antagande. Ett antagande är att arbete på distans kommer att fortsätta, om än inte lika mycket som idag när social distansering gäller. Du som ledare behöver vara duktig på att leda dina medarbetare på distans. Med rätt kunskap och verktyg kan du göra stor skillnad för dig och dina medarbetare.

I vår utbildning Att Leda på Distans varvas teori med exempel, gruppdiskussioner och hemläxor.  Dessutom följer vi upp varje deltagare med ett personligt coachande samtal.
Dina nya kunskaper kan tillämpas i ditt dagliga arbete redan under pågående utbildning!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursinnehåll

Ledarskapet på distans
På vilket sätt skiljer sig distansledarskap från annat ledarskap? Vi reder ut begreppen och lyfter fram viktiga delar att tänka på.

Medarbetarskapet och teamet på distans 
Hur är en bra medarbetare på distans? Som medarbetare har du lika stort ansvar som ledaren att få arbetet att fungera.

Kommunikation  
Vilka krav ställs på kommunikation när vi inte har fysiska möte? Vi hanterar utmaningar som den digitala kommunikationen innebär.

Samarbete och beslutsfattning 
Hur får man samarbete att fungera på distans? Viktiga ingredienser är engagemang, tillit och feedback.

Arbetsmotivation 
Kan delegering vara ett sätt att öka arbetsmotivationen? Människor motiveras av olika saker. Det finns grundläggande teorier och metoder som hjälper dig.

Möten 
Varför upplevs ibland möten som frustrerande, konfliktskapande och slöseri med tid? Med rätt verktyg skapar vi effektiva möten.

Coachande samtal 
Utbildningen bygger på att du använder verktygen och teorierna mellan tillfällena. Efter avslutad utbildning erbjuds du ett coachande samtal om ditt eget distansledarskap.

Upplägg

Pedagogik 
Teori varvas med praktiska övningar i mindre grupper. Utbildningen genomförs på distans.

Praktisk information 
Utbildningen omfattar tre delar och genomförs via Zoom. I god tid före utbildningen kommer du att få en guide till hur Zoom fungerar. Deltagande förutsätter närvaro med både video och ljud.

Utbildningstillfällen

Kontakta oss för information eller om ni önskar genomföra kursen företagsinternt!

Investering

Utbildningen kostar 5 495:- ex moms. I priset ingår 7,5 timmars handledarledd digital utbildning där det ges möjlighet att diskutera och ställa frågor, allt utbildningsmaterial, samt ett personligt coachande samtal med en av Consentio Ledarskaps erfarna handledare handledare.  

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarskapsutbildning - att leda på distans, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Consentio Ledarskap AB

Investera i kunskap - Öka lönsamheten!

Consentio Ledarskap ett av branschens mest etablerade företag med uppdrag över hela Sverige och hela Europa. Sedan 1998 har vi designat utbildningar som passar just ditt företag, dina chefers och medarbetares behov. Ett urval av vad vi jobbar med; Organisationsutveckling- effektiva arbetsgrupper...


Läs mer om Consentio Ledarskap AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Consentio Ledarskap AB


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ledarskapsutbildning - att leda på distans!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 153 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Ledarskapsutbildning - att leda på distans från Consentio Ledarskap AB, fyll i dina uppgifter: