Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Confidenca Academy

Snittbetyg: 5

Baseras på 4 recensioner.

Victoria
En väldigt spännande och intressant utbildning, för att förstå att beroende är en sjukdom och att dess problem drabbar många fler en ”bara” den sjuka. Den är också viktig för att ta bort skuld och skam kring beroende så att fler vågar söka och få rätt hjälp för sin sjukdom och möjlighet att kunna tillfriskna. Rekommenderas varmt!
Elin
Bara en månad in i kursen och jag har redan lärt mig otroligt mycket. Fått upp ögonen för mitt egna mående, lärt mig om Sveriges mående kring beroende och medberoende problematiken och kommit nära fina människor. En viktig kurs om ett viktigt ämne och jag valde just denna utbildningen då jag tycker de berör de absolut viktigaste ämnena kring den...
Visa mer
Johanna
Kursen var jättebra! Bra upplägg och tydligt. Positivt att den kunde göras på distans och få deltagare. Passade mig bra. Kommer få användning av detta framöver! Tack!
Simon Tzegai Bahta, Karl Bahta Consulting AB
Utbildning som är en ögonöppnare för en som är helt novis i ämnet. Lärarna håller en väldigt hög nivå och bidrar till att man blir mer och mer intresserad!
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!