Visa utbildning.se som: Mobil

VD-utbildning 5 dagar

Confex
Kort om utbildningen
5 dagar
49 750 SEK exkl. moms
   
Distans, Stockholm

Kursbeskrivning

VD-utbildning 5 dagar


Bli en framgångsrik företagsledare med vårt 5 dagars vd-program! Vd-rollen är mångfacetterad och innebär att du måste förvalta ett stort juridiskt ansvar.

Mål med utbildningen
Att få en förståelse och insikt i vd-rollen, samt erhålla kunskap inom nedan områden. Detta görs genom att teori, praktik och hemarbete mixas, för att få en bra inlärning
Vidare skall deltagaren erhålla ett Diplom på genomförd utbildning. Detta erhålls då deltagaren medverkat 100% av kursdagarna, samt genomfört hemarbete.

Utbildningsblock

  • Aktiebolaget - ägare, styrelse & VD
  • Juridik - arbetsrätt
  • Ekonomi - 1 dag
  • Marknadsföring
  • Försäljning
  • Inköp
  • Rekrytering
  • Ledarskap - 1 dag
  • Affärsplan, affärsidé, mål & visioner
  • Hemarbete - mellan utbildningstillfällen har du eget arbete som ska göras

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Upplägg

Vill du känna dig mindre stressad samtidigt som du får mer gjort? Önskar du kunna hantera alla distraktionerna på jobbet bättre? Vill du få en roligare och bättre arbetsvardag? Är ditt svar JA på någon av frågorna? Då är detta något för dig!

Kursen ger dig fantastiska verktyg för hur du kan jobba effektivare, prioritera bättre, sätta mer konkreta mål och jobba mer fokuserat samtidigt som du hanterar stress bättre.

Vad är då Work Flow? Det är en praktisk metod som bygger på aktuell hjärnforskning och hjälper dig att ta kontroll över din arbetsvardag. Det handlar om att tillåta sig själv att gå helt upp i en arbetsuppgift, samtidigt som man är mer fokuserad och gör en sak i taget.

Målgrupp: Alla är välkomna på Work Flow! Det spelar ingen roll om du är chef, anställd, egen företagare eller vad som än står på din to do-lista eftersom metoden passar för alla oavsett roll. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om VD-utbildning 5 dagar, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Confex

Confex

Confex är en ledande kursleverantör som erbjuder kurser som är anpassade till det skandinaviska arbetslivet. Sedan 1997 har vi hjälpt hundratusentals deltagare att nå sina personliga karriärmål och vi erbjuder en unik bredd av kurser för ett brett spektrum av...


Läs mer om Confex och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Confex

Kronhusgatan 7
411 05 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera VD-utbildning 5 dagar!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 1743 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen VD-utbildning 5 dagar från Confex, fyll i dina uppgifter: