Visa utbildning.se som: Mobil

VD-utbildning 10 dagar

Confex
Kort om utbildningen
10 dagar
89 750 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

VD-utbildning 10 dagar

Certifiera dig som VD och stå starkare på arbetsplatsen och på marknaden

VD - Excecutive Program - 10 dagar - Diplomerad VD. 
Begränsat antal platser

En framgångsrik vd gör ett framgångsrikt företag!

Vad gör att ett företag blir framgångsrikt? Alla beslut måste fattas i toppen på ett företag, vilket gör att vd & styrelse måste veta vart man ska med sitt företag, hur man ska ta sig dit och framförallt vem som ska göra det. Det här är utbildningen för dig som vill mer!

Genom denna 10-dagars vd-utbildningen, som arrangeras i samarbete med Executive People AB, hjälper vi dig att lyckas i din roll som VD.

Executive Program är ett komplett program för dig som vill lära dig helheten och fördjupa dina kunskaper. En individuell träff med en vd-coach ingår i programmet.

Det här är programmet för dig som verkligen vill lära dig mer. Ett fullpackat schema med mycket kunniga utbildare. Fördjupningar inom alla områden, vilket gör att du efter utbildningen inte bara kommer att förstå hela rollen som vd, utan också kan få hela företaget och styrelsen att gå mot samma mål och visioner.

Det är inte ovanligt att man som vd behärskar vissa av rollens uppgifter bättre än andra. Den här utbildningen kommer ge dig kunskap om ”best practice” inom samtliga områden oavsett om du ny eller gammal i rollen som vd.

Målgrupp
Du som idag är vd eller vill lära dig mer om uppdraget. Tillsammans med mycket erfarna och kompetenta utbildare kommer du att få stifta bekantskap med alla de områden du som vd bör ha insikt i. Samt helt enkelt -Vad gör en Företagsledare

Arbetssätt
Utbildningen blandar teori och praktik på en djupare nivå. Allt för att du snabbt ska kunna applicera dina nyvunna kunskaper när du kommer hem.  För att diplom ska tilldelas, måste deltagare arbeta med affärsplanen under dessa veckor och lämna in färdig plan. 100% närvaro krävs. Då utbildningen går i blockform, kommer du under utbildningen få träffa andra deltagare som går andra kurser. Detta ger oftast en dynamik och ses som mycket positivt.

Kurslängd
Kursens 10 dagar är fördelade vid 4 tillfällen (3+2+2+3 dagar) med ca en månad mellan varje träff.

Kursort: Stockholm
Hotell: Elite Palace Hotell
Tid: 09:00-16:00
Datum:
* 24,25,26 september
* 15,16 oktober
* 5,6 november
* 3,4,5 december

Utbildningsmaterial, kurslitteratur, lunch, för- och eftermiddagsfika samt diplom efter genomförd utbildning ingår i kursavgiften.

 

Mål med utbildningen
Att få en djup förståelse och insikt i vd-rollen, samt erhålla kunskap inom nedan områden. Detta görs genom att teori, praktik och hemarbete mixas, för att få en bra inlärning

Vidare skall deltagaren erhålla ett Diplom på genomförd utbildning. Detta erhålls då deltagaren medverkat 100% av kursdagarna, samt genomfört hemarbete.

Utbildningsblock

  • Aktiebolaget - grundandet, ägare, styrelse, vd
  • Juridik - aktiebolagslagen samt personligt ansvar
  • Ekonomi - resultat- och balansräkning, moms och arbetsgivaravgifter
  • Företagsplanering - vision, mål, affärsplan, strategi
  • Personal - rekrytering, lagar, kostnader
  • Marknad & försäljning, kundvård samt sociala medier
  • Kommunikation, Retorik. IDI-profil ingår.
  • Ledarskap - Optimera ledningsgruppens arbete
  • Din hela roll som vd - Ledarskap, Nätverkande mm

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om VD-utbildning 10 dagar, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Confex

Confex

Confex

Confex är en ledande kursleverantör som erbjuder kurser som är anpassade till det skandinaviska arbetslivet. Sedan 1997 har vi hjälpt hundratusentals deltagare att nå sina personliga karriärmål och vi erbjuder en unik bredd av kurser för ett brett spektrum av...


Läs mer om Confex och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Confex

Kronhusgatan 7
411 05 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera VD-utbildning 10 dagar!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 112 recensioner.
Alla recensioner för arrangören