Visa utbildning.se som: Mobil

Sälj för icke säljare

Confex
Kort om utbildningen
2 dagar
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Sälj för icke säljare


Allt handlar om försäljning – vi är alla säljare!
Har du varje dag någon form av kundkontakt? Kanske du arbetar som ledare, konsult, koordinator, kundtjänstmedarbetare eller i ett annat yrke där du ofta befinner dig i olika säljsituationer? Då är denna kursen perfekt för dig!

Allt handlar om försäljning – vi är alla säljare! Genom att förstå sälj kommer du både bli bättre på relationer till andra människor samt bli mer framgångsrik i din roll.

Företagets resultat grundas i företagets bredd av säljkompetens. Idag är det inte bara den traditionella ”säljavdelningen” som ansvarar för försäljningen. Alla som på ett eller annat sätt kommer i kontakt med kunden - oavsett titel eller uppdrag bidrar till resultatet. Du med!

Kursen går ut på att förstå försäljningens principer, där fokuset ligger på affärsutveckling och konsultativ säljförståelse. Målet är att du efter kursen ska kunna utveckla kundrelationer som ger mer affärer till företaget. Resultatet blir nöjdare kunder och ökad lönsamhet för hela organisationen.

Vill du få andra motiverande till att göra något du vill handlar det helt enkelt om din förmåga att sälja in dig själv och din idé.

Kursen är för dig som:

  • Oavsett titel eller uppdrag ständigt befinner dig i olika säljsituationer – där allt står på din förmåga att sälja in dig själv och dina tjänster/produkter
  • Har kundkontakt och möter många människor i din arbetsvardag
  • Vill få effektiva verktyg för att nå ut till fler kunder

För att du som deltagare ska få maximalt utbyte, varvas teori med praktiska övningar. Stor vikt läggs på diskussioner som är knutna till relevanta situationer från din egen arbetsvardag.

Var redo när olika säljsituationer uppstår. OBS: Begränsat antal platser så anmäl dig redan idag.

Kursinnehåll

Kursen går bland annat igenom:

  • Lär dig affärsutveckling och få konsultativ säljförståelse
  • Få kunskap om försäljning utifrån kundens perspektiv
  • Lär dig 10 framgångsfaktorer för lyckad försäljning
  • Så arbetar du med mål, strukturer, strategier och handlingsplaner

Kursledare:

Niclas Lernberger
Niclas Lernberger har själv arbetat inom försäljning i över 20 år, både som säljare och som försäljningschef. Kursledarens stora intresse för säljpsykologi och beteendevetenskap lyser som en röd tråd genom hans metodik att lära ut av sina kunskaper och erfarenheter. Han har också erfarenheter från arbete i lednings-och styrgruppsarbete. Sedan 2013 undervisar och föreläser han om försäljning och ledarskap. Han tränar också säljare i DISC profilanalys.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Sälj för icke säljare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Confex

Confex

Confex

Confex är en ledande kursleverantör som erbjuder kurser som är anpassade till det skandinaviska arbetslivet. Sedan 1997 har vi hjälpt hundratusentals deltagare att nå sina personliga karriärmål och vi erbjuder en unik bredd av kurser för ett brett spektrum av...


Läs mer om Confex och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Confex

Kronhusgatan 7
411 05 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Sälj för icke säljare!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 753 recensioner.
Alla recensioner för arrangören