Visa utbildning.se som: Mobil

Så lyckas du vinna offentliga upphandlingar

Confex
Kort om utbildningen
2 dagar
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Så lyckas du vinna offentliga upphandlingar


Vinn fler affärer, med bättre lönsamhet och mindre säljinsats

De flesta företag arbetar på fel sätt i sina affärer med offentlig sektor. Om de gjorde rätt skulle de vinna fler anbud och få bättre lönsamhet och med en betydligt mindre säljinsats än idag. Fler vunna affärer - på mindre tid - med större vinst! Visst låter det intressant? Välkommen då till två dagar där du får både grundläggande och fördjupad kunskap om hur köparsidan ser ut och hur ditt företag ska agera för att skapa bättre affärer.

Denna kurs är framtagen tillsammans med en av Sveriges främsta experter inom området, Magnus Josephson, som också är din kursledare för dessa två dagar. Vår målsättning är att ge dig de bästa förutsättningarna för att vinna kontrakt i offentliga upphandlingar. Kursen kommer att hjälpa dig att avdramatisera arbetet och göra det lättbegripligt hur offentlig upphandling, försäljning till offentlig sektor och anbudsprocessen ska göras på bästa sätt.

Vi kommer att utmana dig med verkliga problemlösningar i workshops och du får tillgång till några av Magnus bästa råd för hur du lyckas ännu bättre i din affär med offentlig sektor. Efter två intensiva och nyttiga dagar kommer du att ha en tydlig väg framåt för hur ditt företag ska ta hem uppdragen och bli en vinnare.

Målgrupp
Kursen vänder sig till dig som vill göra lyckade affärer med den offentliga sektorn, stat, kommun och landsting. Du kan som exempel vara vd, säljchef, säljare, bid manager eller ha annan roll på företaget/organisationen. Inga tidigare förkunskaper krävs.

Kursinnehåll

Kursens läringsmål:

  • Skapa långsiktiga förutsättningar för att ta hem uppdragen och undvik de vanliga misstagen
  • Få kunskap om hur du scannar av marknaden för aktuella uppdrag och får till säljmöten
  • Lära dig grundprinciperna vid anbudsförfarandet
  • Kunna läsa förfrågningsunderlag med bilagor
  • Få verktygen hur du förbereder dig för anbudsskrivningen
  • Skapa en projektgrupp/projektgrupper och tidsplan
  • Lära dig vad som är viktigt att veta angående lagarna om offentlig upphandling

Kursledare:

Magnus Josephson
Magnus har 24 års erfarenhet av offentlig upphandling och är en av Sveriges mest efterfrågade konsulter och föredragshållare. Han är författare till böckerna ”Vinnande anbud” och ”Framgångsrik försäljning till offentlig sektor” som har sålts i över 2 000 exemplar. Han har varit rådgivare för anbud som vunnit eller fått högsta poäng till ett värde av ca 18,5 miljarder kronor de senaste sex åren samt upphandlat för ca 2 miljarder de senaste två åren. Förutom detta är Magnus också rådgivare till några av de största bolagen i världen både i Sverige och EU-området. Passa på att få tillgång till några av de bästa råden du kan få för att lyckas ännu bättre i din affär med offentlig sektor. Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Så lyckas du vinna offentliga upphandlingar, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Confex

Confex

Confex

Confex är en ledande kursleverantör som erbjuder kurser som är anpassade till det skandinaviska arbetslivet. Sedan 1997 har vi hjälpt hundratusentals deltagare att nå sina personliga karriärmål och vi erbjuder en unik bredd av kurser för ett brett spektrum av...


Läs mer om Confex och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Confex

Kronhusgatan 7
411 05 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Så lyckas du vinna offentliga upphandlingar!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 753 recensioner.
Alla recensioner för arrangören