Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Så hanterar du besvärliga personer

Confex
Kort om utbildningen
1 dag
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Så hanterar du besvärliga personer

Detta är kursen för dig som önskar stärka ditt mentala immunförsvar och utveckla din förmåga i effektiv konflikthantering och kommunikation.
När alla jagar lönsamhet på jobbet skapas stress och irritation människor emellan. Besvärliga personer finns överallt och i vissa lägen kanske även du uppfattas som en av dem. Hur tacklar du vardagsproblemen på din arbetsplats? Hur kan du och ditt team bidra till en bättre samarbetskultur? Är besvärlig alltid desamma som något negativt?

Hos oss får du kunskap om olika människotyper och lär dig vad du bör vara uppmärksam på i din egen och andras kommunikation. Du får verktygen hur du bäst bemöter ilska och verbala påhopp och hur du tränar upp din mentala styrka och mycket mer. Detta tillsammans med Henrik Mattsson som är en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom konflikthantering och kommunikation.

Kom själv eller ta med dig dina kollegor till en inspirerande och motiverande dag där ni tillsammans bestämmer hur er arbetsvardag ska se ut i morgon. Ditt team är inte starkare än sin svagaste länk, se till att ni blir en sammansvetsad och produktiv grupp.

Målgrupp
Den här kursen riktar till alla, oberoende bransch och titel, som ibland känner irritation över att kontakten med kolleger, kunder eller samarbetspartners inte fungerar. Det kan vara en särskild individ du har väldigt svårt att hantera? Eller rent av flera stycken? Kanske behöver du ändra på dig själv.
Inga förkunskaper krävs

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursledare:

Henrik Mattsson
Henrik Mattsson har coachat och utbildat närmare 100 000 personer sedan 1999 och är idag en av Sveriges mest anlitade talare. Han är en erkänd föreläsare inom konflikthantering och kommunikation, är ICC-certifierad coach och har en gedigen utbildning i konfliktdiagnos samt NLP Practitioner från Skandinaviska Ledarhögskolan. Konkreta metoder och handfasta verktyg levereras, men alltid med en stor portion värme och humor på toppen. 

Kursinnehåll

Fördelar med kursen

  • Fyll på med ny kunskap och inspiration med hjälp av Henrik Mattson, en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom området
  • Öka din förståelse för olika personlighetstyper och hur du bäst bemöter dem
  • Lär dig olika kommunikationsstilar

Läringsmål – på kursen lär dig bland annat

  • Lär dig strategier för att hantera besvärliga situationer
  • Så får ni en bättre samarbetskultur på arbetsplatsen
  • Så ökar du din personliga styrka i mötet med besvärliga personer
  • Lär dig hantera frustration, rivalitet och missförstånd på arbetet
  • Kommunicera och använd kroppsspråket på rätt sätt

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Så hanterar du besvärliga personer, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Confex

Confex

Confex

Confex är en ledande kursleverantör som erbjuder kurser som är anpassade till det skandinaviska arbetslivet. Sedan 1997 har vi hjälpt hundratusentals deltagare att nå sina personliga karriärmål och vi erbjuder en unik bredd av kurser för ett brett spektrum av...


Läs mer om Confex och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Confex

Kronhusgatan 7
411 05 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Så hanterar du besvärliga personer!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 1743 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar