Visa utbildning.se som: Mobil

OneNote och Outlook - så organiserar du smartare

Confex
Kort om utbildningen
1 dag
5 990 - 7 990 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-06-16 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Göteborg, Stockholm

Kursbeskrivning

OneNote och Outlook - så organiserar du smartare


Lär dig hur du undviker tidskrävande hantering av anteckningar och arbetsuppgifter - lägg istället ditt fokus på viktig information och noteringar.

Lär dig:

  • Hur du kategoriserar och prioriterar viktiga anteckningar
  • Planlägga och följa upp möten på ett smart sätt i din digitala mötesbok
  • Organisera dina anteckningar i en tydlig och digitalt samlad struktur
  • Hur du på ett enkelt sätt delar och samarbetar i anteckningar med andra
  • Samla information smidigt på ett och samma ställe

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Upplägg

Underlätta arbetet!

Tycker du det är svårt att hålla reda på alla uppgifter som ska göras under en arbetsdag? Håll dig organiserad och få koll på alla dina dokument med hjälp av de två tidseffektiva arbetsprogrammen OneNote och Outlook. OneNote är en digital anteckningsbok som underlättar och effektiviserar både det enskilda arbetet och samarbetet med olika grupper. Outlook ser till att du kan hålla dig uppdaterad och produktiv genom smarta funktioner för e-posthantering och kalender. Integrationen mellan programmen gör det enkelt att dela anteckningar, att-göra-listor och information med andra parter. Du får en rad användbara tips som underlättar och effektiviserar ditt och dina kollegors arbete.

Låt OneNote hålla ordning åt dig

Med OneNote blir det enklare att hålla reda på viktig information, mötesanteckningar, och uppgifter som ska utföras, då allt är samlat på ett ställe. Lär dig de smarta och effektiva funktionerna i OneNote som gör att du bland annat kan organisera dina anteckningar, samla information och e-post, samarbeta och dela information med dina kollegor. Under dagen går kursledaren igenom det du behöver kunna för att direkt efter kursen börja använda dig av programmen.

Få stenkoll på grejerna och spara tid

Du lär dig hur du kan undvika att e-post och hanteringen av anteckningar stjäl fokus från andra arbetsuppgifter. Du kommer att känna att du har full översikt över din inkorg, dina noteringar och annan viktig information. Kursen riktar sig till dig som vill strukturera och organisera det administrativa arbetet. Du kommer att spara tid som tidigare gått åt till att få ordning på dokument, genom att strukturerat samla allting på ett och samma ställe!

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om OneNote och Outlook - så organiserar du smartare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Confex

Confex

Confex är en ledande kursleverantör som erbjuder kurser som är anpassade till det skandinaviska arbetslivet. Sedan 1997 har vi hjälpt hundratusentals deltagare att nå sina personliga karriärmål och vi erbjuder en unik bredd av kurser för ett brett spektrum av...


Läs mer om Confex och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Confex

Kronhusgatan 7
411 05 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera OneNote och Outlook - så organiserar du smartare!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 1743 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen OneNote och Outlook - så organiserar du smartare från Confex, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar