Visa utbildning.se som: Mobil
ÄmnenVälj ett ämne, t.ex. Juridik
PlatsVälj en plats, t.ex. Lund
Du kan förfina sökningen i nästa steg
Populära ämnen
Teknik
Vård
Ledarskap
Ekonomi
Kommunikation
Populära platser
Stockholm
Göteborg
Malmö
Örebro
Västerås

Bättre kvalitet och billigare i längden

Excel- och Office-kurser som verkligen gör skillnad

Vi brinner för att du ska spara tid och arbeta smartare med Excel och de andra Office-programmen. Därför har vi under 20 år tid utvecklat kurser som utgår från att du ska få ut så mycket som möjligt av den tid du investerar hos oss.

Några skäl till att våra kurser får toppbetyg av våra kunder:

1. Passionerade utbildare!

Våra utbildare är pedagoger som brinner för programmen och fängslar deltagarna. Deras betyg från tidigare delatagare pendlar mellan 4,5 och 5,0 (på en skala 1–5).

2. Meningsfull kunskap!

Du får ta del av de riktigt effektiva russinen ur den stora Office-kakan. Lär dig de funktioner som underlättar din vardag.

3. Aha-upplevelser!

Du upptäcker genvägar och finesser som ger dig möjlighet att utnyttja programmen optimalt efter dina behov. Här finns stora möjligheter att spara tid och arbeta smartare.

4. Lustfyllt lärande!

Kursmomenten är utvalda och sammansatta för att ge ny kunskap på ett spännande och intressant sätt, med deltagarnas intresse i fokus.

5. Mallar och formler färdiga att använda!

Många exempel kan du direkt använda i din verksamhet. Bara att kopiera.

Hitta rätt kurs med våra förkunskapstest!

Det är inte lätt att hitta rätt kurs, än mindre att bedöma egen nivå och behov av nya kunskaper. Särskilt när programmen omfattar så många smarta funktioner och genvägar som är okända för de flesta! Vi har därför utvecklat ett förkunskapstest som gör det lättare att hitta rätt. Skriv bara ”förkunskapstest” i meddelande-rutan nedan så skickar vi det direkt.

Gratis PDF – 50 kortkommandon i Word, Excel & Outlook

Vill du direkt spara tid på ett enkelt sätt? Lär dig ett block kortkommandon per dag de kommande fyra arbetsdagarna! Skriv bara ”kortkommandon” i meddelande-rutan nedan så mailar vi dig denna uppskattade PDF. 

Energiföretagen i Gävleregionen ger Conferator en guldstjärna

Conferator levererade 25 utbildningar inom IT, retorik och försäljning till Energiföretagen i Gävle. Samtliga utbildningar fick toppbetyg från deltagarna.

Marie Swedh, adminstratör kompetensutvecklingsprojekt och utbildningssamordnare menar att det är viktigt att inte bara se till plånboken:

Conferator var inte det billigaste alternativet vid upphandlingen, med det något högre priset var väl värt. För att nå resultat behövs såväl skickliga utbildningsledare som ett väl genomtänkt förarbete och ett löpande stöd från utbildningsansvariga till oss som kund. Att till exempel få testa våra förkunskaper och få tillgång till andra stöd för att förbereda deltagarna väl inför kurstillfället.

Tycker du att ni nått någon effekt? 

– Ja, det tycker jag. Bra anpassning mot våra behov, uppmuntran, råd och stöd har vi fått på utbildningen. Sedan hänger det förstås även på var och en. Att pröva och öva efter utbildningen.

Fick ni ett bra stöd inför er upphandling?

– Att upphandla utbildning är alltid lite av en chanstagning. Att såväl företaget som lärarna har gedigna erfarenheter av att leda den efterfrågade utbildningen. Att lärarna har dokumenterad förmåga att möta olika deltagares konkreta frågor, att snabbt kunna ställa om och anpassa sig efter vår verksamhet. Något som samtliga lärare från Conferator visade prov på.
Läs mer om Conferator Kompetens

Beställ mer information


Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Conferator Kompetens och veta mer om deras utbildningar.

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!