Visa utbildning.se som: Mobil

Skräddarsydda utbildningar i tyska, franska och polska m.m.

ComCult AB
Kort om utbildningen
Längd: Behovsanpassad, flexibel
Pris: 16 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Enligt överenskommelse - Helsingborg
Ort: Helsingborg, Malmö
Utbildare: ComCult AB plus
Typ: Företagsanpassad utbildning
Kommande starter
Helsingborg
Enligt överenskommelse  
16 900 SEK
Malmö
Enligt överenskommelse  
16 900 SEK

Kursbeskrivning

Vi erbjuder språkutbildning i de flesta moderna språk.

Under 2016 utbildade vi i: svenska, engelska, tyska, franska, spanska, polska, japanska, mandarin och arabiska.

Vi på ComCult är specialister på språkutbildningar i de flesta moderna språk för personer som arbetar i en internationell miljö. Vi erbjuder utbildningar för företagsinterna grupper och för dig som vill läsa individuellt.  Våra kurser anpassas helt efter den språknivå du befinner dig på och tar hänsyn till de önskemål och behov du har. 

Vår ambition är att hjälpa dig lyckas bättre i din affärskommunikation med internationella kontakter. Det är dels en fråga om språket  förstås, men också HUR du ska nå fram med ditt budskap när det är på ett främmande språk.

Vad letar du efter?

  • Individuell utbildning - dessa kurser ger maximal flexibilitet, både utifrån behov och tillgång på tid
  • Företagsintern grupputbildning - ett kostnadseffektivt alternativ; behovsanpassade utbildningar
    (2-6 deltagare från samma företag, indelning efter nivåtest)
  • Intensiva utbildningsveckor i Tyskland, Frankrike eller Italien.

Målgrupp

För anställda på alla språknivåer som vill förbättra sina färdigheter i ett språk eller läsa ett nytt språk från grunden. Om du vill läsa en förtagsintern grupputbildning så styr testresultatet vilken grupp du blir placerad i.

Upplägg

Inför alla våra utbildningar genomförs en grundlig test av den som ska läsa språk hos oss, för att bedöma språknivå och läsa av behoven som finns. Med testresultatet som bas får den kursansvarige läraren möjlighet att planera varje utbildning på rätt nivå med balans mellan språk- och kommunikationsträning.

Våra kurser kan vara inriktade på muntlig eller skriftlig kommunikation; vara allmänt hållna eller inriktade på särskilt arbetsområdesvokabulär – du väljer!

Under kursens gång pågår en dialog med deltagarna för att kunna justera kursplanen när det dyker upp nya önskemål och behov.

Efter avslutad kurs får varje deltagare en kursrapport med lärarens personliga kommentarer. Din uppnådda språknivå anges också i rapporten och vi på ComCult använder EU-skalan i när vi gör bedömningen.

Inget företag är för litet eller för stort för oss – vi har många års gott rykte bakom oss att alltid ge vårt yttersta för var och en som vi har förmånen att utbilda.

Tid & plats

Alla våra språkutbildningar kan genomföras i våra lokaler i Malmö och Helsingborg; på arbetsplatsen; i hemmet; eller på distans över virtuell plattform.

Vi erbjuder även intensivkurser i tyska, franska och italienska på något av våra center i Tyskland, Frankrike och Italien.

Investering

Kontakta oss på ComCult om du vill ha en offert utifrån dina behov och tidsramar.

Erbjudande

20 lektioner*  16.900:-
30 lektioner*   25.350:-

Moms tillkommer
* 3-4 lektioner à 45 minuter vid varje lektionstillfälle. Kursmaterial ingår. 

Kursledare

Alla våra lärare och konsulter är infödda med specialistkompetens. Alla har en språkpedagogisk utbildning och de flesta har också lång erfarenhet från att utbilda personer i affärsspråk.

Intresseanmälan

Vill du få mer information om Skräddarsydda utbildningar i tyska, franska och polska m.m.? Fyll i formuläret så blir du kontaktad av utbildningsarrangören.

ComCult AB

ComCult AB

ComCult AB är ett språkutbildningsföretag med specialkompetens inom affärskommunikation och interkulturella utbildningar 

Kontakta oss om du vill förbättra dina språkkunskaper eller läsa ett nybörjarspråk. Vi har 25 års erfarenhet av att skapa skräddarsydda utbildningar på alla nivåer. För att hjälpa dig lyckas i dina internationella affärer så erbjuder vi också specialdesignade kurser...


Läs mer om ComCult AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

ComCult AB

Järnvägsgatan 23 C
216 14 MALMÖ

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Skräddarsydda utbildningar i tyska, franska och polska m.m.!

Arrangörsrecensioner
          (5,0)
Baseras på 15 recensioner
Alla recensioner för arrangören