Visa utbildning.se som: Mobil

Akademisk engelska för universitet och högskolor

ComCult AB
Kort om utbildningen
Nästa tillfälle: Enligt överenskommelse - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande
Engelska

Kursbeskrivning

Specialdesignade utbildningar i engelska för dig som arbetar på universitet eller högskola! 

ComCult AB vet vad dagens universitet och högskolor behöver och utvecklar lösningar som är skräddarsydda för er. Lika höga krav som era studenter ställer på er, kan ni ställa på ComCult AB.

ComCult AB har skapat ett totalkoncept med en helhetslösning som ingen annan erbjuder.

Du kan välja olika upplägg:

 • Individuell utbildning - dessa kurser ger maximal flexibilitet, både utifrån ditt behov och tillgång på tid. Välj om du vill läsa on-line eller i lokal.
 • Sluten grupputbildning - ett kostnadseffektivt alternativ; behovsanpassade utbildningar. Välj om du vill läsa on-line eller i lokal.
  (2-6 deltagare från samma högskola/universietet; gruppindelning sker efter nivåtest)
 • Intensiva veckostudier i England; individuellt eller i slutna grupper - läs mer om dessa utbildningar under "Engelska i England"

Från och med 2020 kan du välja om du vill ha utbildningen on-line, eller om du vill ha kursen i lokal.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kurserna är avsedda för exempelvis lektorer, adjunkter, professorer och administratörer. Om det är aktuellt med grupputbildningar så arrangeras grupperna utifrån yrkeskategori och språknivå för bästa resultat. 

Det spelar ingen roll vilken språknivå du har - det finns utbildningar för alla språknivåer!

ComCult AB har arbetat med ett flertal universitet i södra Sverige. Kontakta ComCult för mer information!

Kursinnehåll

Kursinnehållet anpassas helt efter varje unik kund. Lärarteamet har lång erfarenhet av att skräddarsy utbildningar och att lyssna på varje kunds önskemål.

En kurs kan bestå av följande moment:

 • repetition av grammatiska moment
 • verbala övningar
 • social engelska
 • arbetsrelaterat material (manualer, rapporter, PM...)
 • branschrelaterad terminologi
 • skriftliga övningar

ComCult erbjuder bland annat följande kurser för universitet och högskolor:

 • English for University Personnel
 • English for University Lecturers
 • English for Academic Purposes
 • Student Healthcare Services English
 • English for the University Helpdesk
 • English for Education Administrators
 • Cultural Studies
 • English for Professional Purposes
 • Teacher Training
 • Presentations
 • Negotiations
 • English for Exchange students

Upplägg

Inför utbildningarna genomför ComCult en grundlig test av dig som ska läsa engelska, för att bedöma språknivå och läsa av behoven som finns. Med testresultatet som bas får den kursansvarige läraren möjlighet att planera varje utbildning på rätt nivå med balans mellan språk- och kommunikationsträning. Alla tester och intervjuer sker on-line.

Du väljer vilken inriktning du vill ha på utbildningen – vill du ha muntlig eller skriftlig kommunikation; ska kursen vara allmänt hållen eller inriktad på ett särskilt arbetsområde?

Under kursens gång pågår en dialog med varje kursdeltagare för att kunna justera kursplanen när det dyker upp nya önskemål och behov.

Efter avslutad kurs får varje deltagare en kursrapport med lärarens personliga kommentarer. Din uppnådda språknivå anges också i rapporten.

Inget projekt är för litet eller för stort - ComCult AB har många års gott rykte bakom sig och lärarteamet ger alltid sitt yttersta i varje situation.

Tid & plats

ComCult AB har kursstarter alla veckor under året, med flexibla tider för att möta dina önskemål. Språkutbildningarna genomförs antingen on-line; på något av ComCults kontor eller på din arbetsplats.

Du kan själv välja hur långt varje lektionspass ska vara, rekommendationen är 3-4 lektioner à 45 minuter vid varje tillfälle.

Eftersom utbildningarna är specialdesignade så kan de också anpassas i hur intensiva de ska vara. Det vanligaste är att kunderna har ett(1) utbildningspass per vecka, men det kan variera mycket. Det är upp till dig och din arbetssituation!

Investering

Prissättningen varierar beroende på om du läser individuellt eller i en liten grupp.

Kontakta ComCult för ett prisförslag baserat på dina önskemål.

Kursledare

Alla ComCults lärare och konsulter är infödda och har specialistkompetens– alla har en språkpedagogisk utbildning och de flesta har också lång erfarenhet från att utbilda personer i de flesta branscher. ComCult har personal som arbetat specifikt mot universitetsvärlden och kan därför garantera utbildningar med rätt vokabulär.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Akademisk engelska för universitet och högskolor, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

ComCult AB

ComCult AB är ett språkutbildningsföretag med specialkompetens inom affärskommunikation och interkulturella utbildningar 

Kontakta oss om du vill förbättra dina språkkunskaper eller läsa ett nybörjarspråk. Vi har mer än 25 års erfarenhet av att skapa skräddarsydda utbildningar på alla nivåer. För att hjälpa dig lyckas i dina internationella affärer så erbjuder vi också...


Läs mer om ComCult AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

ComCult AB

Järnvägsgatan 23 C
216 14 MALMÖ

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Akademisk engelska för universitet och högskolor!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 26 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Akademisk engelska för universitet och högskolor från ComCult AB, fyll i dina uppgifter: