Visa utbildning.se som: Mobil

Certifierad Coachutbildning – Coachcompanion

”Det är mycket tack vare utbildningen som jag har fått den fantastiska roll jag har idag.”

coachutbildning


Anna Palm började sommarjobba på IKEA 1978 – idag jobbar hon som programchef för IKEAS ledarskapsprogram för framtidens toppledare. Anna valde att gå en ACC Diplomerad Coachutbildning och därefter även PCC Certifierad Coachutbildning hos CoachCompanion.

- Ledarskapsprogrammet passar perfekt för att utbilda och förbereda framtida toppledare till den svenska organisationen. I framtiden planerar vi att även rulla igång detta i andra länder där IKEA har valt att etablerat sig, berättar Anna Palm.

Coaching ingår till stor del i Annas ledarroll, därför valde hon att gå en ACC Diplomerad Coachutbildning och därefter även PCC Certifierad Coachutbildning hos CoachCompanion på grund av de positiva erfarenheter hon fick från ACC-diplomutbildningen.

- ACC-diplomerad Coachutbildning innebar en livsförändring för mig, därför
var det lätt att välja CoachCompanion även för PCC, berättar Anna. De hade
stor kompetens och vann mitt fulla förtroende.

Fantastiska lärare med stor kompetens och tålamod

ACC Diplomerad Coachutbildning tog hon som en intensivkurs, vilket innefattade en vecka med tre dagars uppföljning längre fram, fem timmar coaching med mentor och slutligen diplomering. PCC-utbildningen pågick en dag i månaden under 8 månaders tid med fem timmars coaching med mentor.

- Innan utbildningen trodde jag att jag nog redan kunde det där med coaching, men oj vilken överraskning! berättar Anna. Om alla jordens invånare hade fått gå denna kurs så hade det inte funnits några krig, det är jag övertygad om. Dessutom hade jag den fantastiska läraren Christina, hon har till och med blivit en vän för livet. Christina är en lärare med stor kompetens och tålamod.

coachutbildning

Utbildningen påverkade karriären positivt

ACC-Diplomutbildningen har gett Anna kompetenser som hon använder sig av dagligen och hon har nu en coachande approach i sitt ledarskap.

- Det är mycket tack vare utbildningen som jag har fått den fantastiska roll jag har idag. Det känns så kraftfullt att använda mig av de kunskaperna i mitt liv och de har hjälpt mig till oanade höjder. Jag coachar dagligen, bland annat aktivt i regelrätta coachsamtal med våra nyckelchefer på IKEA.

Coachutbildningarna har gett Anna verktyg för att utveckla ledarskaps-programmet på IKEA på ett effektivt sätt. Hon tror även att hennes erfarenheter kan påverka framtida mål i karriären.

- Jag vill kunna påverka stora beslut i högre grad på mitt företag. Jag gick ACC diplomutbildningen under 2009 och PCC Certifierad Coachutbildningen senare, och jag kan redan nu se hur både jag som person och medarbetare har utvecklats positivt. Som sagt, jag hade inte varit där jag är idag utan denna utbildning.

Fick förändrad livssyn efter kursen

Anna fick inte bara nya kunskaper som hon tog med sig till arbetsplatsen, hon lärde sig även en hel del om sig själv och fick till och med en förändrad livssyn.

- Jag lärde mig framförallt mycket om mig själv, coachutbildningarna har gett mig stor självinsikt, säger hon. Jag har gjort framsteg som jag inte trodde var möjliga, men jag har också fått nya kunskaper i att hjälpa andra till självhjälp. Min livssyn, synen på mig själv och min omgivning ändrades radikalt! Jag använder även ett coachande förhållningssätt på ett framgångsrikt sätt till mina barn.

De andra deltagarnas bakgrund var väldigt olika, men de flesta var ute efter att starta eget efter utbildningen. Anna tror att fler kan gynnas av utbildningen då den ger så mycket mer än kompetensutveckling.

- ACC- och PCC-utbildningarna gav mig så otroligt mycket, säger Anna. Jag fick rätt kompetens, personlig utveckling och vänner för livet. Alla som söker balans i livet bör gå en coachutbildning och våga ta tag i sitt liv – allt börjar hos individen. Du måste lära känna dig själv innan du möter andra.
Läs mer om Diplomerad Coachutbildning – Grundutbildning Coaching
Läs mer om Diplomerad Coach Grundutbildning Coaching – intensivversion

Beställ mer information


Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med CoachCompanion och veta mer om deras utbildningar.

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!