Visa utbildning.se som: Mobil

Hyr en coach – Professionell Coaching

CoachCompanion
Kort om utbildningen
3 månader
Nästa tillfälle: Kontakta oss - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Hyr en coach - nå större framgång!

Företag och medarbetare som vill mer hyr en professionell coach. Med rätt coach kan du uppnå följande:

  • Förbättrat ledarskap
  • Fler nöjda medarbetare
  • Större vinst
  • Mindre stress
  • Bättre balans arbete - fritid
  • Förbättrat samarbete
  • Mer prestation med effektivare arbetsinsats
  • Ökad motivation
  • Starkare teamkänsla

En coach är varken terapeut eller mentor. En professionell coach skapar i samtalet utrymme för att klienten ska hitta egna svar och lösningar. En coach är skolad att lyssna, agerar alltid värderingsfritt och för sin klients allra bästa.

Det coachande förhållningssättet innebär en tilltro till att alla har långt mer förmågor och kapacitet än vi använder. Coaching tar fram dem. Det gagnar både individen och företaget.

Målgrupp

Alla som vill ha personlig tillväxt/utveckling och som är redo för sitt nästa steg.

HUr går det till?

Hyr en coach genomförs under tre eller sex månader med ett första uppstartssamtal på 1,5 timme och därefter två samtal per månad. Vid uppstartssamtalet görs en genomgång av det aktuella nuläget och vad klienten vill fokusera på för förbättringsområden.

Mål sätts för hela coachsamarbetet. Samtalen därefter är på en timme och kan ske per telefon eller som ett personligt möte. Klienten tar ansvar för sin del i samarbetet genom att välja ämne och därmed innehåll för varje samtal, allt för att klienten ska nå sina satta mål.

CoachCompanion tar hand om hela uppdraget, hjälper till med att matcha rätt coach från sin agentur och säkerställer att krav och förväntningar infrias.

Alla coacher är noga utvalda och är diplomerade eller certifierade på internationell nivå via ICF (International Coach Federation). De coachar även på flera språk.

Upplägg

Olika typer av coaching 


Executive coaching

CoachCompanions mest erfarna coacher anlitas för executive coaching. Uppdragen kan variera mellan 6 och 12 månader med totalt sex eller tolv samtal. Alla uppdrag matchas, utvärderas och kvalitetssäkras mot rätt coach för bästa resultat.

Chefscoaching

Coaching för chefer och ledare kan också erbjudas med ett samarbete mellan 3 och 6 månader med sex till åtta samtal. Alla uppdrag kvalitetssäkras och utvärderas mot förväntat resultat.

Teamcoaching

Olika forskningsresultat visar enhälligt på den positiva effekten av teamcoaching – ökad prestation, förbättrat samarbete, nöjdare medarbetare. CoachCompanion har coacher som är speciellt inriktade på teamcoaching. Uppdragen skräddarsys tillsammans med er för rätt längd och innehåll.

CoachCompanion tar hand om hela uppdraget, matchar er med rätt coach, säkerställer att krav och förväntningar infrias och utvärderar uppdraget efter dess avslutande.

Investering

Kontakta CoachCompanion för en offert.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Hyr en coach – Professionell Coaching, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

CoachCompanion

CoachCompanion

CoachCompanion – ett av Sveriges äldsta coachföretag

CoachCompanion vet vad kraftfull coaching är och vilken skillnad det gör. CoachCompanion erbjuder allt från executive coaching och coachande ledarskap för höga chefer till grundläggande utbildningar för samtliga medarbetare. CoachCompanion är ett av de äldsta coachföretagen i Sverige med ackreditering...


Läs mer om CoachCompanion och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

CoachCompanion

CoachCompanion
Saltmätargatan 5
11359 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Hyr en coach – Professionell Coaching!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 176 recensioner.
Alla recensioner för arrangören