Visa utbildning.se som: Mobil

Diplomerad Coachutbildning – Grundutbildning Coaching

CoachCompanion
Kort om utbildningen
9 dagar
29 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-02-03 - Malmö
Göteborg, Malmö, Stockholm
Svenska
Öppen utbildning
Kommande starter
Malmö
2020-02-03  
29 000 SEK
2020-04-21  
29 000 SEK
Stockholm
2020-02-11  
29 000 SEK
2020-04-16  
29 000 SEK
Göteborg
2020-03-11  
29 000 SEK
2020-05-26  
29 000 SEK

Kursbeskrivning

CC Diplomerad Coachutbildning - Grundutbildning i coaching

En bra utbildning utvecklar. Men en riktigt bra utbildning är något mer; något som går bortom själva lärandet.

På Coach Companion är filosofin enkel: vi formar utbildningar vi själva skulle vilja delta i. Ambitionen är att skapa en atmosfär som är rolig och tillåtande, men samtidigt utmanande. En plats där vi möts som människor, snarare än som ledare och deltagare. För hur vi lär oss är minst lika viktigt som vad vi lär. Därför lägger vi stor vikt vid praktisk tillämpning med mycket övningar.

Hjärnan vill ha roligt när den jobbar.

Det har gjort vår Diplomutbildning till en av Sveriges mest populära inom området: ackrediterad, kvalitetsgranskad och godkänd av International Coach Federation (ICF), med möjlighet till fortsättning till internationell ACC-certifiering.

Hittills har vi grund- och vidareutbildat närmare 5000 professionella coacher. En del har valt oss för att växa i sin yrkesroll, andra som en språngbräda för personlig utveckling. (Påfallande ofta blir dock slutresultatet en god kombination.) Dina kurskamrater kan alltså vara ambulansskötare eller företagsledare, säljare eller rektorer. HR eller konsulter. Eller med andra sysselsättningar inom offentlig eller privat verksamhet. Vad som förenar är önskan att växa – och nå nya mål.

Målgrupp

Coacher är sociala entreprenörer, de vill något mer, något större. De vill bidra till en bättre värld. Känner du också en längtan efter något meningsfullt? Något som verkligen gör skillnad i andra människors liv och i ditt eget? Då är det här utbildningen för dig.

Här får du alla verktyg du behöver för att kunna coacha andra på ett professionellt sätt, oavsett ämne och sammanhang.

Det krävs inga formella förkunskaper.

 

Kursinnehåll

-Två utbildningsdagar/månad (modul) i fyra månader. Separat diplomeringsdag med två diplomeringsförrättare. Kursdagarna är alltid vardagar 09:00 - 17:00

- Egen mentorcoach under utbildningstiden med totalt fem samtalstimmar. Dessa ger dig möjlighet till personlig support och kan räknas in i en internationell certifiering, där 10 mentorcoachtimmar krävs.

- Egna övningsklienter under utbildningstiden för maximalt lärande (klienttimmar som kan räknas för kommande internationell certifiering)

- Kursmaterial

- Handledning vid behov av kursledning under hela utbildningstiden

- Kostnadsfritt lån av samtalsrum för övningsklientsamtal under utbildningstiden

- Gratis medlemskap i CoachCompanions ALUMNI-nätverk

- Rabatterat pris på CoachCompanions vidarutbildningar

- För- och eftermiddagsfika

 

Så här säger några av de kursdeltagare som går nu:

”Bästa utbildningen jag gått på i hela mitt liv! Utbildningen har gett mig både personlig och yrkesmässig utveckling. Den har startat en process hos mig som gör att jag känner att allt är möjligt! Jag känner mig mycket gladare och mer energisk!”

Lena Mattiasson, Malmö

Video

Fortsatta studier

Vill du utveckla dina coachkompetenser ytterligare, erbjuder vi Certifieringsprogrammet som steg 2 utbildning (ACTP) med mål att bli internationellt certifierad via ICF. 

Vi erbjuder möjlighet till fördjupning i Det coachande ledarskapet under två dagar. (Godkänd för internationell certifiering av ICF och, vad vi vet, den enda av sitt slag i Sverige). Vi erbjuder även fördjupning i gruppcoaching i utbildningen Att coacha grupper. 

Investering

29 000 SEK exklusive moms (36 250 SEK inklusive moms). 

5 timmar mentorcoaching ingår.

Examen, diplom m.m.

Vid godkänd examinering erhåller du diplom. Diplomnivån möjliggör senare internationell certifiering hos ICF (International Coach Federation).

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Diplomerad Coachutbildning – Grundutbildning Coaching, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 66 recensioner.

Martin
(5)
Nyttiga utmaningar & mix av övningar
Elisabeth Isit Nestani
(5)
Camilla Klasson
(5)

CoachCompanion

CoachCompanion

CoachCompanion – ett av Sveriges äldsta coachföretag

CoachCompanion vet vad kraftfull coaching är och vilken skillnad det gör. CoachCompanion erbjuder allt från executive coaching och coachande ledarskap för höga chefer till grundläggande utbildningar för samtliga medarbetare. CoachCompanion är ett av de äldsta coachföretagen i Sverige med ackreditering...


Läs mer om CoachCompanion och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

CoachCompanion

CoachCompanion
Saltmätargatan 5
11359 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,6)
Baseras på 66 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 176 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Certifierad Coachutbildning – Co...

–  Coachutbildningen innebar en livsförändring för mig, därför var det lätt att välja CoachCompanion även för PCC. De hade stor kompetens och vann mitt fulla förtroende, berättar Anna Palm.

Läs mer