Visa utbildning.se som: Mobil

Diplomerad Coach Distansutbildning

CoachCompanion
Kort om utbildningen
9 dagar
29 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-12-03 - Distans
Distans
Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
29 000 SEK
2020-12-03

Distans
29 000 SEK
2021-03-18

Kursbeskrivning

Diplomerad Coach - Distansutbildning

Under utbildningen får du allt du behöver för att kunna coacha andra. Du får då får träna på de kärnkompetenser som krävs för att coacha professionellt, du får ett ramverk i form av etiska riktlinjer för coacher, du får många kraftfulla coachverktyg som du kan använda direkt efter utbildningsdagen. Du får dessutom ett nätverk med andra coacher och möjlighet att själv bli coachad. Du blir diplomerad coach och samtidigt vågar vi lova egen personlig utveckling.

Om utbildningen

De åtta utbildningsdagarna är fördelade på två dagar i månaden eller om du väljer att gå vår intensivutbildning så är den fördelad på 5 dagar i juni samt 3 dagar i augusti. Utbildningen avslutas med en separat diplomeringsdag. Du får en egen mentorcoach där fem samtal ingår. Under utbildningsperioden genomför du även fem coachsamtal med tre övningsklienter (totalt 15 samtal).

Mål

Målet är att bli diplomerad coach. Efter diplomeringen kan du arbeta som professionell coach eller integrera coaching i en annan roll som t ex chef, pedagog, inom HR eller annan roll där relationer och kommunikation är viktigt. Du har även möjlighet att gå vidare mot internationell certifiering.

Effekter

Coaching skapar motivation, handlingskraft och resultat. Det ger också effekter som ökat välmående och självtillit. Efter diplomutbildningen har du grunden för att coacha andra människor till förändring och önskat resultat oavsett om det gäller personliga eller professionella mål.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Grundkurs i coaching. Inga förkunskaper krävs.

Kursinnehåll

Åtta utbildningsdagar

Tid 09:00 -17:00 i Stockholm och Malmö. I Göteborg är tiderna 10:00-18:00 första dagen i varje modul och 9:00-17:00 andra dagen i varje modul. (Max fyra timmars frånvaro godkänns för diplomering, längre frånvaro tas igen i annan grupp). 

Diplomeringsdag

En separat diplomeringsdag för att få godkänt och få sitt diplom 

Fem individuella mentorcoachtimmar

För att vara så väl förberedd som möjligt inför diplomeringen ingår fem timmar med en av våra erfarna och kvalitetssäkrade mentorcoacher

15 övningsklienttimmar

Mellan utbildningstillfällena genomförs fem samtal med tre övningsklienter (totalt 15 övningsklienttimmar). Alla samtal ska vara genomförda innan diplomeringsdagen (coaching lärs in genom träning)

Kurslitteratur

CoachCompanions eget kursmaterial

Parcoaching

Parcoaching med annan kursdeltagare (frivilligt men rekommenderas)

Rabatter på vidareutbildningar

Rabatt till CoachCompanions vidareutbildningsdagar

Medlemskap i CoachCompanions ALUMNI

CoachCompanions ALUMNI – nätverk för diplomerade och certifierade coacher

Fortsatta studier

Vill du utveckla dina coachkompetenser ytterligare, erbjuder vi

Certifieringsprogrammet som steg 2 utbildning (ACTP) med mål att bli internationellt certifierad via ICF. 

Vi erbjuder möjlighet till fördjupning i Det coachande ledarskapet under två dagar. (Godkänd för internationell certifiering av ICF och, vad vi vet, den enda av sitt slag i Sverige). Du har möjlighet att fördjupade dig inom hälso- och livsstilsförändringar med två dagars fortbildning till Hälsocoach.

Vi erbjuder även fördjupning i Coacha grupper och team.

Investering

29 000 SEK exklusive moms (36 250 SEK inklusive moms). 

5 timmar mentorcoaching ingår.

Examen, diplom m.m.

Vid godkänd examinering erhåller du diplom. Diplomnivån möjliggör senare internationell certifiering hos ICF (International Coach Federation).

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Diplomerad Coach Distansutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

CoachCompanion

CoachCompanion

CoachCompanion – ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag inom professionell coaching och ledarskap

CoachCompanion vet vad professionell coaching är och vilken skillnad det gör. CoachCompanion erbjuder allt från det coachande ledarskapet för chefer till grundläggande utbildningar för privatpersoner som vill stärka sitt CV och rusta sig med professionella verktyg. CoachCompanion är ett av...


Läs mer om CoachCompanion och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

CoachCompanion

CoachCompanion
Saltmätargatan 5
11359 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Diplomerad Coach Distansutbildning från CoachCompanion, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Diplomerad Coach Distansutbildning!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 176 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar